Tuinverlichting

Om optimaal van je tuin te kunnen genieten, is het zaak deze zo comfortabel mogelijk in te richten. De ingrediënten? Een fijne tuinset, een goede barbecue, wat sfeerartikelen én tuinverlichting! Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je het hebt over het zomerproof inrichten van je tuin, maar het is een bijzonder essentieel onderdeel. Je wilt immers ook op die warme zomeravonden zo lang mogelijk van het buitenleven genieten. Tuinverlichting voegt veel sfeer toe aan jouw tuin, balkon, of terras. Wij hebben diverse soorten tuinverlichting in ons assortiment. Of het nu gaat om wat sfeerlampjes bij de zithoek of om wat functionelere verlichting bij het tuinpad: bij Huis & Tuin Hoogeveen ben je in ieder geval aan het juiste adres! Ontdek wat de juiste verlichting voor jouw tuin, balkon, of terras kan betekenen...

Diverse soorten tuinverlichting

Ben je iemand die elke zwoele zomeravond tot ver na zonsondergang in de tuin zit? Of vind je het vooral belangrijk dat je tuin ook in de donkere wintermaanden goed verlicht is? De categorie tuinverlichting is groot en veelzijdig en dus is er voor elke wens een passende match te vinden. Er zijn lampen in verschillende stijlen, soorten en maten. Zo kun je denken aan een compacte spot die de aandacht vestigt op een mooie hoek in de tuin, maar ook aan vijververlichting, lantaarns, lichtslingers, fakkels of energiezuinige solarlampen. Er is voor elke smaak en portemonnee een passende lamp te vinden. We verkopen onder andere:

  • Licht- en bewegingssensoren
  • Klassieke en moderne tuinverlichting
  • Tuinverlichting op zonne-energie
  • Zwakstroom tuinverlichting

TUINVERLICHTING MET LICHT- en bewegingsSENSOREN

Tuinverlichting met licht- en bewegingssensoren Is heel praktisch in gebruik. Je kunt de lampen naar wens instellen op een bepaalde lichtsterkte of bewegingsafstand en daarna voorzien de lampen je iedere keer opnieuw van licht wanneer dit nodig is. Het is praktisch, maar geeft ook een zeer veilig gevoel. Een mooi bijkomend voordeel is dat de lampen energiezuinig zijn omdat deze alleen werken bij vooraf ingestelde omstandigheden. Ook is het erg handig dat je niet per ongeluk kunt vergeten om de lampen uit te doen. Bewegingssensoren zijn zeer gemakkelijk in gebruik en tevens af te stellen op verschillende sterktes. Zo vind je ook 's avonds het sleutelgat in de deur, of loop je niet naast het tuinpad. Het is erg gemakkelijk om meteen jouw handen vrij te hebben en niet afhankelijk te zijn van verlichting die je handmatig aan moet zetten. 

Solar tuinverlichting

Zet jouw tuin in de spotlights met onze solarverlichting! We hebben de lampen in allerlei soorten en maten en kunnen perfect worden afgestemd op jouw tuinstijl. Eén ding hebben deze lampen gemeen: ze zijn ontzettend duurzaam en energiezuinig. Solarverlichting wordt 'opgeladen' door de zon en werkt dus op zonne-energie. Wanneer de zon stopt met schijnen, weet jouw solarlamp dat het zijn beurt is om de tuin te laten stralen. Alle energie die de lamp gedurende dag heeft opgeslagen, wordt automatisch omgezet in licht. Wanneer de zon weer opkomt, gaat jouw lamp weer automatisch in de 'oplaadstand'. Solarverlichting kan overal geplaatst worden zonder gedoe met kabels of graafwerk.

Welke tuinlamp kiest u?

Vind je de sfeer die de tuinverlichting uit moet stralen belangrijk of gaat het je vooral om de praktische voordelen? Jouw keuze voor tuinverlichting kan geheel worden afgestemd op je persoonlijke wensen en voorkeuren. Er zijn lampen in verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld kunststof, aluminium en RVS. Daarna volgt de keuze voor bijvoorbeeld 220 volt, of juist voor zwakstroom. Kies je voor gemak, dan kies je voor lampen met een bewegingsmelder of een in te stellen licht inval. Om nog maar niet te beginnen over de voorkeuren qua styling en uitstraling! Er komen veel keuzes bij kijken, waar we je in ons tuincentrum uiteraard graag bij helpen en adviseren.

Kom langs!Bezoek Huis & Tuin Hoogeveen voor tuinverlichting en meer

Je bent bij ons van harte welkom voor een zeer divers aanbod op het gebied van verlichting. Zo hebben wij lampen in klassieke uitvoeringen, maar ook hele strakke en moderne varianten. Een lichtje in de tuin is niet alleen fijn op de avonden die je buiten doorbrengt, het is ook een prettig idee als je in het donker thuiskomt of wanneer je wat sfeer wilt toevoegen tijdens donkere dagen. Voor deze verschillende doeleinden en wensen bieden wij dan ook verschillende soorten buitenverlichting aan in ons tuincentrum in Hoogeveen. Of je nu behoefte hebt aan een enkele lamp, of een compleet lichtplan voor de tuin, het balkon, of het terras wilt samenstellen; bij Huis & Tuin Hoogeveen ben je aan het juiste adres! Van maandag tot en met zondag zijn wij geopend en voorzien we je graag van persoonlijke adviezen indien nodig. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0528 221976, of door een mail te sturen naar [email protected]. Graag tot ziens bij Huis & Tuin Hoogeveen! 

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment