Bloempotten voor buiten

Breng wat variatie aan in je tuin met behulp van onze bloempotten. Ook zijn bloempotten en plantenbakken een uitkomst voor balkon- en terraseigenaren. Bij Huis & Tuin Hoogeveen vind je verschillende bloempotten voor buiten van verscheidene merken in verschillende maten, stijlen en materialen. Kom langs en kies de pot uit die jouw plant nóg meer laat stralen. Bij onze oppotbalie helpen we je gratis met het planten van jouw groene aanwinst in een bijpassende pot.

Wij verkopen onder andere deze merken:
 

bloempotten voor binnen    bloempotten voor binnen    bloempotten voor binnen    


Bloempotten en plantenbakken van kunststof

Bloempotten zijn er zoals gezegd in verschillende kleuren en materialen. Van kunststof potten gevuld met de mooiste planten heb je veel plezier! Ze gaan namelijk lang mee en de moderne stijl waarin deze bloempotten en plantenbakken komen past bij iedere tuin, balkon of interieur. Kunststof en plastic potten hebben het voordeel dat ze vrij licht, vorstbestendig en relatief voordelig zijn. Vooral voor grote kuipplanten zijn de kunststof potten een uitkomst, omdat ze vanwege het gewicht makkelijk te verplaatsen zijn. Wij hebben een ruime sortering in verschillende modellen en kleuren kunststof potten van topmerken zoals elho of Mega Collections.

Voordelen kunststof bloempotten en plantenbakken

Bloempotten en plantenbakken van kunststof hebben verschillende voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld terracotta potten of stenen plantenbakken:

  • Kunststof potten zijn erg licht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn;

  • Bloempotten en plantenbakken van plastic breken niet snel, vooral in vergelijking met terracotta potten of potten van keramiek;

  • Plastic en kunststof plantenbakken zijn bestendig tegen verschillende weersomstandigheden;

  • Kunststof bloempotten zijn vaak stijlvol door hun minimalisme. Ze zijn daardoor goed toe te passen in allerlei stijlen;

  • Kunststof is erg gemakkelijk in vrolijke kleuren te produceren. 

Bloempotten van Ter Steege kopen | Huis & Tuin HoogeveenWelke planten in kunststof potten?

De nadelen van kunststof potten zijn dat het materiaal geen zuurstof doorlaat en dat de bloempotten vol kunnen lopen met water. Het is dus belangrijk dat je goed controleert of de aarde droog is voordat je de planten weer water geeft. Kunststof potten en plantenbakken zijn goed geschikt voor planten die veel water nodig hebben, zoals hortensia’s en tomatenplanten. Vraag gerust onze medewerkers in ons tuincentrum voor meer advies over de beste pot voor verschillende tuinplanten.

elho kunststof potten

Plastic slecht voor het milieu? Niet de kunststof potten van elho! elho is een oer-Hollands en vooruitstrevend bedrijf dat bloempotten en plantenbakken maakt van gerecycled kunststof. Alle producten bestaan voor minstens 70% uit gerecyclede materialen en de producten zijn op zichzelf ook weer recyclebaar. Daarnaast worden de productieprocessen van elho aangevoerd door enkel groene windenergie. Met kunststof of plastic bloempotten en plantenbakken van elho maak je niet alleen jouw tuin af, je geeft ook nog eens terug aan het milieu!

Bloempotten van terracotta en keramiek

Er is geen bloempot zo geliefd en poBloempotten van Ter Steege kopen | Huis & Tuin Hoogeveenpulair als de terracotta pot. Een pot van terracotta is immers lekker betaalbaar, is er in alle denkbare maten én is eenvoudig te pimpen. De poreuze structuur van het materiaal is voor jouw tuinplanten het perfecte jasje om goed te kunnen groeien en bloeien. Terracotta heeft door het Nederlandse klimaat al gauw een verweerd, robuust en stoer uiterlijk. Helemaal trendy! Ook keramiek is zo'n natuurlijk materiaal dat jouw planten naar een hoger niveau tilt. Het is ietsje duurder dan terracotta, maar dan krijg je wel een handgemaakte pot met prachtige kleuren. De glanzende glazuurlaag is kleurvast en slijtvast. Daarnaast staat de pot gewoonweg zeer chique! Je haalt met een keramieken pot ook een beetje dat mediterrane gevoel naar jouw achtertuin.

Potterie voor binnen en in de tuin bij Huis & Tuin Hoogeveen

Glazen, keramiek, zinken en kunststof potten vind je allemaal bij tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen. In onze showroom hebben wij alles voor jouw tuin en ook allerlei planten en potten voor binnen. Heb je een specifieke vraag? Dan kunnen onze deskundige medewerkers je vast verder helpen! Kom dus vooral langs en bekijk ons volledige aanbod kunststof potten.

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten