Kussens

Is uw bank eigenlijk nog niet aan vervanging toe maar wilt u toch graag een kleine metamorfose? Met frisse nieuwe kussens geeft u een geheel nieuwe look aan uw meubels. Bij ons in het tuincentrum in Hoogeveen vindt u kussens voor binnen en buiten op onze Binnen afdeling vol leuke woonaccessoires. Van mooie rustige design kussens tot vrolijke kleurige kussens. Kom bij ons langs en vindt de kussens die uw interieur opfraaien.  Voor de zomeravonden als het net wat frisser is buiten, hebben wij mooie bijpassende plaids en natuurlijk lekkere dekentjes voor op de bank binnen.

Sierkussens zijn een trend

We vinden het steeds leuker om ons huis leuk aan te kleden, gezellig te maken en onszelf en anderen op hun gemak te stellen. Kussens blijven dan ook winnen in populariteit en kleuren combineren gaat steeds gemakkelijker, want alles mag tegenwoordig. Andere kussens per seizoen of alleen de kleur van de kussens veranderen, omdat u die grijze kussens wel zat bent? Kom langs in ons tuincentrum in Hoogeveen en kies de kussentjes die bij u passen! 

Welke kleur kussens

  • Rode kussens: sterke kleur, opvallend, maar ook warm (liefde en hartstocht), mooi rond Kerst.
  • Gele kussens: creatief, fantasie, hoge intelligentie, vrolijk, mooi rond Pasen en in de zomer. 
  • Groene kussens: groen staat voor veiligheid en werkt kalmerend en geeft rust. Vredige kleur, mooi in het najaar. 
  • Blauwe kussens: kalm, nuchter, sfeervol en verstandig, blauw is altijd goed. 
  • Zwart en witte kussens: modern, strak, hip, schoon en perfectionistisch. 

Kom langs in ons tuincentrum en bekijk het assortiment sierkussen voor op de bank. Lees ook meer over ons assortiment Bolsius kaarsen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau