Kussens

Heeft u al mooie sier kussens thuis? Is uw bank eigenlijk nog niet aan vervanging toe maar wilt u toch graag een kleine metamorfose? Met frisse nieuwe kussens geeft u een geheel nieuwe look aan uw meubels. Bij ons in het tuincentrum in Hoogeveen vindt u kussens voor binnen en buiten op onze Binnen afdeling vol leuke woonaccessoires. Van mooie rustige design kussens tot vrolijke kleurige kussens. Kom bij ons langs en vind de kussens die uw interieur opfraaien.  Voor de zomeravonden als het net wat frisser is buiten, hebben wij mooie bijpassende plaids en natuurlijk lekkere dekentjes voor op de bank binnen. Zo zult u zien dat uw interieur met een aantal mooie accessoires al meteen een hele nieuwe en frisse uitstraling krijgt! 

Sierkussens zijn een trend

We vinden het steeds leuker om ons huis leuk aan te kleden, gezellig te maken en onszelf en anderen op hun gemak te stellen. Kussens blijven dan ook winnen in populariteit en kleuren combineren gaat steeds gemakkelijker, want alles mag tegenwoordig. Andere kussens per seizoen of alleen de kleur van de kussens veranderen, omdat u die grijze kussens wel zat bent? Kom langs in ons tuincentrum in Hoogeveen en kies de kussentjes die bij u passen! 

Welke kleur kussens

  • Rode kussens: sterke kleur, opvallend, maar ook warm (liefde en hartstocht), mooi rond Kerst.
  • Gele kussens: creatief, fantasie, hoge intelligentie, vrolijk, mooi rond Pasen en in de zomer. 
  • Groene kussens: groen staat voor veiligheid en werkt kalmerend en geeft rust. Vredige kleur, mooi in het najaar. 
  • Blauwe kussens: kalm, nuchter, sfeervol en verstandig, blauw is altijd goed. 
  • Zwart en witte kussens: modern, strak, hip, schoon en perfectionistisch. 

Huis en Tuin Hoogeveen Kussens

Combineer sierkussens met mooie woonaccessoires

Kom langs in ons tuincentrum en bekijk het assortiment sierkussen voor op de bank. Lees ook meer over ons assortiment Bolsius kaarsen, die te verkrijgen zijn in dezelfde kleurtinten als de kussens, zodat u een passend geheel kunt samenstellen. Ook kunt u denken aan mooie fotolijstjes, vaasjes, een dienblad of een zachte plaid. Een mooie combinatie hiervan is tevens erg leuk om cadeau te geven!

Sierkussens voor in huis: verschillende kleuren en stijlen

Bent u fan van vrolijke printjes, strakke lijnen, of juist effe kleuren? U vindt een grote verscheidenheid aan soorten en maten in ons tuincentrum. Ook de materialen kunnen sterk verschillen en brengen een warme uitstraling, of juist een wat strakkere stijl. Wat uw voorkeur ook is, op onze interieur afdeling kunt u het uitgebreid bekijken en zelfs combineren, zodat u uw nieuwe accessoires geheel naar eigen stijl kunt samenstellen. 

Huis & Tuin Hoogeveen sierkussens

Tot ziens bij Huis en Tuin Hoogeveen voor sierkussens en meer!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum om het volledige aanbod te bekijken. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met uw vragen, dan helpen wij u graag verder. Huis & Tuin Hoogeveen is 7 dagen per week geopend en wij staan met veel plezier voor u klaar! Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0528 221976, of door een mail te sturen naar [email protected]

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Wonen