Honden

Op zoek naar een dierenwinkel met een uitgebreid assortiment voor uw hond? In onze dierenwinkel vindt u alles voor uw hond. Denk eens aan:

  • Hondenmanden
  • Hondenbenches
  • Hondenriemen
  • Hondenvoer
  • Kluiven
  • Botten
  • Hondenspeeltjes

Twijfelt u over de beste keuze voor uw hond? Wij geven u graag advies! Onze specialisten op de dierenafdeling denken met u mee. Heeft u bijvoorbeeld een hond met speciale dieetwensen? Wij geven u graag advies over welk hondenvoer het beste is voor uw hond. 

Wij verkopen onder andere de producten van deze merken:

Boony      Puik | Huis & Tuin Hoogeveen       Pedigree    Voskes    Esschert Design     Sanicat
 

Hondenvoer kopen 

In onze dierenwinkel vindt u verschillende soorten hondenvoer. Hondenvoeding die uw hond bovenal gezond en fit houdt. Elk soort hondenvoer is van hoge kwaliteit. Er zijn bekende merken in ons assortiment te vinden, maar wij verkopen ook speciale voeding voor honden met dieetwensen of overgevoeligheid. Voor zowel uw pup, volwassen hond of oudere hond vindt u bij ons het juiste hondenvoer. 

Snacks voor uw hond

Bij Huis en Tuin Hoogeveen vindt u de lekkerste hondensnacks. Hondensnacks kunt u gebruiken om uw hond te verwennen, maar ook als trainingssnack of kauwsnack. Het voordeel van kauwsnacks is dat honden minder snel gaan knagen aan bijvoorbeeld het meubilair en het ook goed is ter behoud van een goed gebit voor uw hond.

Een halsband of riem kopen voor uw hond

Een halsband of een riem voor uw hond is onmisbaar! In ons tuincentrum te Hoogeveen vindt u allerlei verschillende halsbanden en riemen. Verstelbare banden van nylon of zacht leer zijn zeker aan te raden, want deze kunnen meegroeien met uw puppy! U kunt als stelregel aanhouden dat er ongeveer twee vingers tussen de halsband en de hals van uw hond kunnen. Dan zit de halsband nooit te strak. Ook kunt u regelmatig controleren of de band niet strakker is gaan zitten dan voorheen: u zult zich er namelijk over verbazen hoe snel honden kunnen groeien. Als u een erg kleine hond heeft, bijvoorbeeld een kleine terriër of nog kleiner, gebruikt u misschien liever een tuigje – het nekje van de hond wordt dan minder belast. Bedenk wel dat het nog steeds een goed idee is uw puppy een naamplaatje met adres en telefoonnummer te laten dragen.

Tuincentrum Hoogeveen, Zuidwolde, Dwingeloo, Aalden, Dalen, Harderberg, Heerenveen

Verzorging van uw hond

Om uw hond gezond en fit te houden is het belangrijk aandacht te besteden aan uw huisdier. Honden zijn sociale dieren en hebben aandacht nodig zodat ze zich fijn voelen. Ook hebben honden voldoende beweging en speeltijd nodig. Dit zorgt er ook voor dat uw hond gezond blijft. Bij Huis en Tuin Hoogeveen vindt u alles wat u nodig heeft voor de verzorging van uw hond. Zowel voor puppy's als volwassen honden en voor ieder ras. 

Kom voor alles voor uw hond naar Huis en Tuin Hoogeveen

Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Hoogeveen met alles voor uw hond! Ook vindt u in ons tuincentrum alles voor uw tuin en huis. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden. Bekijk ook eens onze afdeling voor uw kat, knaagdier, vis of vogel

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel