Honden

Op zoek naar een dierenwinkel met een uitgebreid assortiment voor uw hond? In onze dierenwinkel vindt u alles voor uw hond. Zoals:

  • hondenmanden
  • hondenbenches
  • hondenriemen
  • hondenvoer
  • kluiven
  • botten
  • hondenspeeltjes

Twijfelt u over de beste keuze voor uw hond? Wij geven u graag advies! Onze specialisten op de dierenafdeling denken met u mee. Heeft u bijvoorbeeld een hond met speciale dieetwensen? Wij geven u graag advies over welk hondenvoer het beste is voor uw hond. 

Hondenvoer

In onze dierenwinkel vindt u verschillende soorten hondenvoer. Hondenvoeding die uw hond bovenal gezond en fit houdt. Elk soort hondenvoer is van hoge kwaliteit. Er zijn bekende merken in ons assortiment te vinden, maar wij verkopen ook speciale voeding voor honden met dieetwensen of overgevoeligheid. Voor zowel uw pup, volwassen hond of oudere hond vindt u bij ons het juiste hondenvoer. 

Snacks voor uw hond

Bij Huis en Tuin Hoogeveen vindt u de lekkerste hondensnacks. Hondensnacks kunt u gebruiken om uw hond te verwennen. Maar ook als trainingssnack of kauwsnack. Het voordeel van kauwsnacks is dat honden minder snel gaan knagen aan bijvoorbeeld het meubilair en het ook goed is ter behoud van een goed gebit voor uw hond.

Verzorging van uw hond

Om uw hond gezond en fit te houden is het belangrijk aandacht te besteden aan uw huisdier. Honden zijn sociale dieren en hebben aandacht nodig zodat ze zich fijn voelen. Ook hebben honden voldoende beweging en speeltijd nodig. Dit zorgt er ook voor dat uw hond gezond blijft. Bij Huis en Tuin Hoogeveen vindt u alles wat u nodig heeft voor de verzorging van uw hond. Zowel voor puppy's als volwassen honden en voor ieder ras. 

Kom voor alles voor uw hond naar Huis en Tuin Hoogeveen

Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Hoogeveen met alles voor uw hond! Ook vindt u in ons tuincentrum alles voor uw tuin en huis. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel