Katten

Alles voor uw kat vindt u in onze dierenwinkel! In ons ruime assortiment vindt u de volgende producten voor uw kat:

  • reismanden
  • eetbakjes
  • vlooienbanden
  • kattenspeeltjes
  • kattenvoer
  • kattensnacks

Twijfelt u over de beste keuze voor uw kat? Wij geven u graag advies! Onze specialisten op de dierenafdeling denken met u mee. Heeft u bijvoorbeeld een kat met speciale dieetwensen? Wij geven u graag advies over welk kattenvoer het beste is voor uw kat. 

Wij verkopen onder andere de producten van deze merken:

Boony      Puik | Huis & Tuin Hoogeveen       Pedigree    Voskes    Esschert Design     Sanicat
 

Kattenvoer

In onze dierenwinkel vindt u verschillende soorten kattenvoer. Voeding voor uw kat die uw kat bovenal gezond en fit houdt. Alle soorten kattenvoer zijn van hoge kwaliteit. Er zijn bekende merken in ons assortiment te vinden, maar wij verkopen ook speciale voeding voor katten met dieetwensen of overgevoeligheid. Voor zowel uw kitten, volwassen kat of oudere kat vindt u bij ons het juiste kattenvoer. 

Speeltjes voor uw kat

Bij Huis en Tuin Hoogeveen vindt u de leukste kattenspeeltjes. Speeltjes voor uw kat kunt u gebruiken om uw kat te vermaken. Maar ook als trainingssnack of om uw kat fit te houden. Het voordeel van speeltjes is dat de katten minder snel gaan spelen met bijvoorbeeld het meubilair. Daarnaast versterkt het de band met uw kat en houdt het uw kat fit. 

Verzorging van uw kat

Om uw kat gezond en fit te houden is het belangrijk aandacht te besteden aan uw huisdier. Ook hebben katten hebben voldoende beweging en speeltijd nodig. Dit zorgt er ook voor dat uw kat gezond blijft. Bij Huis en Tuin Hoogeveen vindt u alles wat u nodig heeft voor de verzorging van uw kat. Zowel voor kittens, volwassen katten als raskatten. 

Kom voor alles voor uw kat naar Huis en Tuin Hoogeveen

Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Hoogeveen met alles voor uw kat! Ook vindt u in ons tuincentrum alles voor uw tuin en huis. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden.

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel