Woonaccessoires

Het is altijd een feest om op de afdeling sfeer en cadeau rond te kijken. Bij ons vindt u een groot assortiment aan woonaccessoires. Denkt u aan leuke fotolijstjes, spiegels, beeldjes, geurstokjes, mooie buddha’s of trendy artikelen met inspirerende spreuken om die kale hoek net iets op te leuken. Of meer praktische artikelen als kapstokken, deurmatten of bijzettafels. Kortom genoeg hebbedingetjes om uzelf of iemand anders cadeau te geven.  

Cadeau voor haar

Wie wil dat niet? Thuiskomen in een huis waar het gezellig en fijn aanvoelt. Met de woonaccessoires van Huis & Tuin in Hoogeveen kunnen wij ieder huis tot een gezellig paleisje maken! Wisselt u wel eens van kleur qua woonaccessoires? Een paar kussens, wat kaarsen en een mooie vaas in ongeveer dezelfde kleur, maken uw huis compleet anders, fris en nooit saai! Per seizoen vindt u bij ons de leukste woonaccessoires en cadeau artikelen. 

Graag tot ziens bij Tuincentrum Huis & Tuin in Hoogeveen. Kom ook gezellig langs ons tuincafé voor lekkere koffie of thee en gebak! 

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Wonen