Heesters

Heesters komen in vrijwel iedere tuin voor. Er bestaan sierheesters, maar ook bladhoudende heesters. Door verschillende soorten heester te combineren kunt u ervoor zorgen dat u gedurende het hele jaar een groene tuin heeft! Kom langs in ons tuincentrum in Hoogeveen voor ons complete aanbod heesters. Wij verkopen verschillende soorten heesters, waaronder:

  • Bladhoudende heesters
  • Sierheesters
  • Hortensia

en nog veel meer.

Bladhoudende heesters kopen

Er zijn veel verschillende soorten bladhoudende heesters die allemaal van elkaar verschillen. Met de bladhoudende heesters uit ons assortiment zorgt u ervoor dat uw tuin het hele jaar er prachtig uit ziet. De kwaliteit van de heesters bij Huis- en Tuin Hoogeveen is van belang, wij willen dat u zo lang mogelijk genieten kunt van deze prachtige bladhoudende heesters. Weet u niet goed welke vladhoudende heester het beste zullen staan in uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op of vraag het een medewerker in ons tuincentrum in Hoogeveen. De Laurier, Rhododendron en Buxus zijn voorbeelden van bladhoudende heesters. 

Heesters-kopen-huis-en-tuin-hoogeveen

Sierheesters kopen bij Huis en Tuin Hoogeveen

Sierheesters kopen, kunt u het beste doen bij Huis en Tuin Hoogeveen. Vrijwel alle sierheester verschillen sterk van elkaar, ze hebben zo hun eigen karakter. De ene sierheester zal u verassen door de prachtige bloemen, terwijl de ander dit zal doen door bonte bladeren. De keuze aan sierheesters is ruim in ons tuincentrum in Hoogeveen. Met de sierheesters zorgt u ervoor dat u lang kunt genieten van uw tuin. De Forsythia en Ribes zijn vroegbloeiende heesters. Als u vroegbloeiende heesters met laatbloeiende heesters combineert, heeft u gedurende het hele jaar een prachtige tuin. 

Hortensia

U heeft de Hortensia vast en zeker al eens gezien, of misschien zelfs wel al een keer in uw tuin gehad. Het is één van de meest populaire tuinplanten in Nederland en komt voor in vrijwel iedere tuin. De prachtige kleuren van de Hortensia zijn opvallend en sieren uw hele tuin. Naast dat de Hortensia geschikt is als heester in de tuin, kunt u deze ook kopen in een pot voor op het balkon. De Hortensia is in verschillende kleuren te koop en is vrijwel immuun voor de meeste plantenziektes. De Hydrangea macrophylla is de bekendste soort, men noemt deze soort ook wel gewoon Hortensia. Deze plant wordt ook wel de bol- of boeren Hortensia genoemd. Deze soort van verliest het blad in de winter, maar komt in de lente weer mooi op. Wilt u meer weten over de Hortensia? Kom dan langs in ons tuincentrum en bekijk ons aanbod!

Voor ons gehele aanbod heesters kunt u terecht bij ons tuincentrum in Hoogeveen. Hier kunt u alle bladhoudende heesters, sierheesters en Hortensia's vinden! Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar en helpen u graag. Wilt u meer weten over de heesters zelf of de verzorging hiervan? Vraag het dan aan één van onze medewerkers. Naast heesters verkopen wij bij Huis en Tuin Hoogeveen ook andere prachtige tuinplanten, zoals: vaste planten en eenjarige planten. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Tot ziens bij Huis en Tuin Hoogeveen. 

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!