Kamerplanten

In ons tuincentrum in Hoogeveen bieden wij volop kamerplanten. Grote kamerplanten, oftewel kamerbomen zijn momenteel erg populair, maar de cactussen, mini plantjes en de Orchidee blijft de meestverkochte kamerplanten. Heeft u al van de anti-snurkplant gehoord? Of van luchtzuiverende planten? Kom langs in ons tuincentrum in Hoogeveen en vindt de kamerplant die bij u past. Wij helpen u graag verder.

Kamerplant kopen voor een gezellige sfeer

Een kamerplant is perfect om een knusse en gezellige sfeer in huis te creëren. Bij ons tuincentrum in Hoogeveen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een kamerplant van topkwaliteit en tegen een scherpe prijs. Er zijn tal van trends gepasseerd als het om kamerplanten gaat. Zo was het vroeger taboe om een grote kamerplant in een woonkamer te plaatsen en laat staan op kantoor. Nu, anno 2018, is dat compleet veranderd. En dat is positief! Vroeger dachten mensen dat planten veel verzorging nodig hadden, maar er zijn genoeg makkelijke kamerplanten die weinig aandacht en verzorging nodig hebben. Zoals een cactus of vetplant. Houd het ook vooral niet bij één kamerplant maar plaats er meerdere, dit zorgt voor nog meer kleur en vrolijkheid in een ruimte. Een kleine kamerplant heeft wat meer liefde en aandacht nodig in vergelijking tot een grote kamerplant. Een grote plant is juist een echte eye-catcher en kunt u voor opvulling van uw woonkamer gebruiken. 

Luchtzuiverende kamerplanten? Lekker gezond bezig!

Wist u trouwens dat veel kamerplanten erg gezond zijn? Zo zijn er luchtzuiverende kamerplanten die bewezen gezond te zijn voor mensen. Kamerplanten zijn enorm gezond, zij kunnen de luchtkwaliteit verbeteren door te zuiveren, kunnen stress verminderen en welzijn verhogen. Een luchtzuiverende kamerplant wordt dan ook vaak op kantoor neergezet om het ziekteverzuim te verminderen. Kamerplanten zorgen voor een goede luchtvochtigheid in huis. Ook zijn er planten die de lucht zuiveren. Op onze kamerplantenafdeling vertellen wij u hier graag meer over. Ook voor kantoorbeplanting kunt u bij ons terecht. Bel gerust voor meer informatie: 0528 221976

kamerplant kopen: klein of groot

Kamerplant soorten

Planten in huis zijn niet meer weg te denken. Er zijn tal van kamerplant soorten. Een populaire top 10 kamerplanten is als volgt:

  1. Calathea Orbifolia
  2. Vijgcactus
  3. Orchidee
  4. Kamerpalm zoals de Kentia Palm
  5. Bananenplant
  6. Philodendron Melanochrysum
  7. Watercacao
  8. Waaierpalm
  9. Kalanchoe Beharensis
  10. Zaagcactus

Wij hebben veel soorten kamerplanten: grote kamerplanten, groene kamerplanten, bloeiende kamerplantencactussen & vetplanten, luchtzuiverende kamerplanten en andere binnenplanten. 

Groene kamerplanten weer helemaal trendy

Een mooie groene kamerplant is weer helemaal hip! En het grote voordeel? Ze hebben maar heel weinig verzorging nodig in tegenstelling tot veel bloeiende kamerplanten zoals een Orchidee. U vindt onze groene kamerplanten in alle soorten, maten en kleuren groen. Ook is het leuk om mooie groene kamerplanten met elkaar te combineren zodat verschillende hoogtes ontstaan. Maak eens een groepje kleine cactussen, vetplanten en grote kamerplanten en uw urban jungle is ready.

Bijpassende bloempot of plantenbak

In ons tuincentrum vindt u bloempotten en plantenbakken in alle kleuren, maten en vormen die mooi te combineren zijn met uw interieur! Heeft u al een mooie pot in huis? Neem deze gerust mee naar het tuincentrum en zoek een mooie kamerplant erbij, dan potten wij hem gratis voor u op! Lees meer over ons assortiment potterie