Kunstkerstbomen

Ben jij geïnteresseerd in het kopen van een kunstkerstboom in de omgeving van Hoogeveen? Dan heeft Huis en Tuin Hoogeveen wat jij zoekt. Wij bieden een breed assortiment aan voor Kerst. Denk aan echte kerstbomen, kerstdecoratie en natuurlijk kunstkerstbomen. Een kunstkerstboom heeft vele voordelen ten opzichte van een 'echte' kerstboom. Zo verliest deze geen naalden en hoef je dus niks op te ruimen. Daarnaast blijven kunstkerstbomen vaak prachtig. Hij gaat niet hangen en verkleurt niet, dus kan je éxtra lang genieten van de kerstperiode. Bovendien lijken kunstkerstbomen vaak een grotere uitgave dan een échte kerstboom, maar op de langer termijn ben je zeker goedkoper uit, de bomen gaan vaak jaren lang mee!

Kerstversiering

 


Heb jarenlang plezier met een kunstkerstboom!

Zoals we net al zeiden, zijn vandaag de dag nep kerstbomen nauwelijks meer te onderscheiden van de echte kerstbomen. Je kunt de aankoop van een kunstkerstboom zien als een echte investering waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Na het kopen van de kunstboom, zet je deze gemakkelijk op rondom de feestdagen en je kunt de boom weer eenvoudig afbreken en opslaan in de kelder of zolder. Volgend jaar hoef je deze alleen nog maar opnieuw te versieren, appeltje eitje!

Welke formaten kunstkerstbomen zijn er?

Eigenlijk zijn er oneindig veel verschillende soorten kunstbomen bij ons in Hoogeveen te koop. Denk eens aan een mini kerstboom die ideaal is voor op de vensterbank of de slaapkamer. Houd je van gemak? Dan is een kunstkerstboom met sneeuw ideaal voor jou. Een besneeuwde kunstkerstboom zorgt direct voor sfeer en gezelligheid rondom het huis. Ook voor smalle kerstbomen, witte kerstbomen, grote kunstkerstbomen en versierde kunstkerstbomen ben je bij ons aan het juiste adres. Verder bieden wij de volgende formaten kunstkerstbomen aan:

 • Kunstkerstboom 120 cm
 • Kunstkerstboom 150 cm
 • Kunstkerstboom 180 cm

In ons tuincentrum in Hoogeveen vind je kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoratie. Kom bij ons tuincentrum langs, er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij!

formaten kunstkerstbomen

Welke kunstkerstboom merken verkopen wij?

De kunstkerstboom merken zijn:

 • Bristle tree

 • Everlands imperial pine

 • Everlands Allison pine

 • Triumph tree

kerstboomversiering en verlichting

In 5 stappen jouw perfecte kunstkerstboom vinden

 1. Bepaal altijd van te voren jouw budget en ga daar gericht naar op zoek. Je kunt bij ons terecht voor goedkope kerstbomen, maar ook de meest dure kunstkerstbomen zijn er te vinden.
 2. Kies van tevoren ook altijd de lengte. De meest populaire kunstkerstbomen zijn die van 185 en 215 centimeter.
 3. Wil je een boom mét of zonder lampjes kopen? Heb je – net zoals veel mensen – een gruwelijke hekel aan het verdelen van al die verschillende kerstlampjes in je boom? Kies dan voor een kunstkerstboom met de lampjes er al in!
 4. Kies je favoriete stijl boom - Nu je weet hoe groot je kunstboom moet zijn en of je er een kiest met lampjes er al in dan is het tijd om te gaan kijken naar de takken. In grote lijnen onderscheiden we 3 soorten kunstkerstbomen; besneeuwde bomen, bomen met smalle takken (Spar-achtigen) en kunstkerstbomen met grote Pinus-achtige takken
 5. Koop een mooie kerstboom standaard erbij en je bent klaar!

Kerstshow

Wil je de kerstsfeer alvast proeven? Kom dan langs onze kerstmarkt. Vanaf de 1e week van november is onze kerstshow helemaal klaar voor jouw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of je nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een compleet assortiment als het op kerstversiering aankomt. Kom langs in ons tuincentrum te Hoogeveen om alvast de kerstsfeer te proeven! Laat je inspireren door de verschillende kerststijlen die we voor je hebben ontworpen en vind alles op het gebied van kerstdecoratie en kerstverlichting. Fijne Kerst! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst