Kunstkerstbomen

Ben jij geïnteresseerd in het kopen van een kunstkerstboom in de omgeving van Hoogeveen? Dan heeft Huis en Tuin Hoogeveen wat jij zoekt. Wij hebben een breed assortiment kerstartikelen. Denk aan echte kerstbomen, kerstdecoratie en natuurlijk kunstkerstbomen. Een kunstkerstboom heeft vele voordelen ten opzichte van een echte kerstboom. Zo verliest deze geen naalden en hoef je dus niks op te ruimen. Daarnaast blijven kunstkerstbomen jarenlang prachtig. Hij gaat niet hangen en verkleurt niet, dus kan je éxtra lang genieten van de kerstperiode. Bovendien lijken kunstkerstbomen vaak een grotere uitgave dan een echte kerstboom, maar op de langere termijn ben je zeker goedkoper uit. Een duurzame investering dus!

Kerstversiering

 


Heb jarenlang plezier met een kunstkerstboom met verlichting!

Vandaag de dag zijn nep kerstbomen nauwelijks meer van de echte kerstbomen te onderscheiden. Je kunt de aankoop van een kunstkerstboom zien als een echte investering waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Na het kopen van de kunstboom zet je deze gemakkelijk op rondom de feestdagen en je kunt de boom weer eenvoudig afbreken en opslaan in de kelder of zolder. Volgend jaar hoef je deze alleen nog maar opnieuw te versieren. Appeltje eitje! Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat mensen die al vroeg de kerstboom opzetten gelukkiger zijn? Alle reden om niet te lang te wachten met de aankoop van een kunstkerstboom. Kies voor een witte kerstboom, een LED kerstboom of een complete kunstkerstboom met verlichting.

Welke formaten kunstkerstbomen zijn er?

Er zijn oneindig veel verschillende soorten kunstbomen bij ons in Hoogeveen te koop. Denk eens aan een mini kerstboom die ideaal is voor op de vensterbank of de slaapkamer. Houd je van gemak? Dan is een kunstkerstboom met sneeuw ideaal voor jou. Een besneeuwde kunstkerstboom zorgt direct voor sfeer en gezelligheid rondom het huis. Ook voor smalle kerstbomen, witte kerstbomen, grote kunstkerstbomen en versierde kunstkerstbomen ben je bij ons aan het juiste adres. Vergeet ook de kunstkerstbomen met verlichting niet. Verder bieden wij de volgende formaten kunstkerstbomen aan:

 • Kunstkerstboom 120 cm
 • Kunstkerstboom 150 cm
 • Kunstkerstboom 180 cm

In ons tuincentrum in Hoogeveen vind je kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter en kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoratie. Kom bij ons tuincentrum langs, er zit vast en zeker een geschikte boom voor je bij!

kerstboomversiering en verlichting

Welke kunstkerstboom merken verkopen wij?

De kunstkerstboom merken zijn:

 • Bristle tree
 • Everlands imperial pine
 • Everlands Allison pine
 • Triumph tree

In 5 stappen jouw perfecte kunstkerstboom vinden

 1. Bepaal altijd van te voren jouw budget en ga daar gericht naar op zoek. Je kunt bij ons terecht voor goedkope kerstbomen, maar ook meer luxueuze kunstkerstbomen zijn er te vinden.
 2. Kies van tevoren ook altijd de lengte, zo kom je thuis niet voor verrassingen te staan. De meest populaire kunstkerstbomen zijn die van 185 en 215 centimeter.
 3. Wil je een boom mét of zonder lampjes kopen? Heb je – net zoals veel mensen – een gruwelijke hekel aan het verdelen van al die verschillende kerstlampjes in je boom? Kies dan voor een kunstkerstboom met de lampjes er al in!
 4. Kies je favoriete stijl boom. Nu je weet hoe groot je kunstboom moet zijn en of je er één kiest met lampjes er al in, dan is het tijd om te gaan kijken naar de takken. In grote lijnen onderscheiden we 3 soorten kunstkerstbomen; besneeuwde bomen, bomen met smalle takken (Spar-achtigen) en kunstkerstbomen met grote Pinus-achtige takken.
 5. Koop een mooie kerstboomstandaard erbij en je bent klaar!

Kerstshow 2023 in Hoogeveen

Wil je de kerstsfeer alvast proeven? Kom dan langs onze kerstmarkt. Of je nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een compleet assortiment als het op kerstversiering en kerstverlichting aankomt. Een kerstboom met verlichting mag niet in jouw kerstpaleis ontbreken. Kom langs in ons tuincentrum te Hoogeveen om alvast de kerstsfeer te proeven! Laat je inspireren door de verschillende kerststijlen die we voor je hebben ontworpen en vind alles op het gebied van kerstdecoratie en kerstverlichting. Fijne Kerst! 

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst