Kunstkerstbomen

Kunstkerstboom kopen Hoogeveen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een kunstkerstboom in de omgeving van Hoogeveen? Dan heeft Huis en Tuin Hoogeveen wat u zoekt. Wij bieden een breed assortiment aan voor Kerst. Denk aan echte kerstbomen, kerstdecoratie en natuurlijk kunstkerstbomen. Een kunstkerstboom heeft vele voordelen ten opzichte van een 'echte' kerstboom. Zo verliest deze geen naalden en hoeft u dus niks op te ruimen. Daarnaast blijven kunstkerstbomen vaak prachtig. Hij gaat niet hangen en verkleurt niet, dus kan u extra lang genieten van de kerstperiode. Bovendien lijken kunstkerstbomen vaak een grotere uitgave dan een échte kerstboom, maar op de langer termijn bent u zeker goedkoper uit. De bomen gaan vaak jaren lang mee. 

De kunstkerstboom merken zijn:

  • Bristle tree

  • Everlands imperial pine

  • Everlands Allison pine

  • Triumph tree

In ons tuincentrum in Hoogeveen vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoratie. Kom bij ons tuincentrum langs, er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij!

Kerst show

Wil je de kerstsfeer alvast proeven? Kom dan langs onze kerstmarkt. Vanaf de 1e week van november is onze kerstshow helemaal klaar voor uw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of u nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een compleet assortiment als het op kerstversiering aankomt. Kom langs in ons tuincentrum te Hoogeveen om alvast de kerstsfeer te proeven!

Laat je inspireren door de verschillende kerststijlen die we voor je hebben ontworpen en vind alles op het gebied van kerstdecoratie en kerstverlichting

Fijne Kerst! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen