Kerstartikelen

Bent u opzoek naar kerstartikelen in Hoogeveen voor binnen of buiten? In de aanloop naar kerst toveren wij Huis & Tuin Hoogeveen om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genoeg inspiratie opdoen en genieten van de gezellige sfeer. Wij hebben de laatste kersttrends in ieder geval in huis!

Diverse kerstartikelen in ons tuincentrum in Hoogeveen

Kerst gaat en staat met mooie kerstartikelen. Voor echte sfeermakers bent u dus op het goede adres bij Huis & Tuin. Ons team maakt elk jaar weer een prachtige kerstshow! In onze kerstshow kunt onder andere het volgende vinden:

  • Echte kerstbomen
  • Kunstkerstbomen
  • Kerstversiering: kerstballen, kerststerren, kerststukjes, kerstkransen, guirlandes en verschillende kerstfiguurtjes
  • Kerstverlichting voor binnen en buiten o.a van diverse merken
  • Kerstcadeaus: warme plaids, schapenvachtjes, sierladders, mooie houten snijplanken en nog veel meer sfeervolle cadeaus!

Kersttrends van 2018

De kersttrends zijn ieder jaar weer anders, zo kunt u dus wel aan de gang blijven met het aanslepen van kerstartikelen. Dit jaar is groen wederom populair. En daarmee bedoelen we twee kleuren groen, 'pine green' en de warmere 'emeral green'. Wanneer u dit combineert met wit en goud heeft een prachtige kerstboom in huis. Kom langs in onze kerstshow om alle kersttrends te ontdekken!

Kom langs en laat u inspireren door onze kerstshow in Hoogeveen

Vanaf de 1e week van november is onze kerstshow helemaal klaar voor uw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of u nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een compleet assortiment als het op kerstversiering aankomt. Kom langs in ons tuincentrum te Hoogeveen om alvast de kerstsfeer te proeven!