Kunstbloemen

Maak van je woning een sfeervolle bedoening door allerlei vazen te vullen met mooie bloeiers! Bloemen brengen letterlijk en figuurlijk leven in de brouwerij en dus zou ook in jouw woning eigenlijk altijd een mooi boeket moeten stralen. De kans is echter groot dat je niet de tijd of het budget hebt om elke één á twee weken een bloemist te bezoeken en daar allerlei seizoensfavorieten te scoren. Omdat we je volledig snappen, maar we je toch de mogelijkheid willen bieden volop fleur en vrolijkheid aan je woning toe te voegen, hebben wij de oplossing: kunstbloemen! Bij Huis & Tuin Hoogeveen shop je de mooiste en kwalitatieve kunstbloemen en -takken van onder andere Countryfield of Silk-ka. Kom ze bekijken!

Creatief met een kunstboeket

Met kunstbloemen kan je de creabea in jezelf helemaal z'n gang laten gaan. Door te spelen met hoogtes, kleuren en vormen maak je van je nepboeket een waar kunstwerk. In ons assortiment vind je bloemen en takken die haast niet van echt te onderscheiden zijn. Denk bijvoorbeeld aan de tak van een Magnolia; enorm decoratief in combinatie met andere bloeiers of juist als solist. Ook hebben we bijvoorbeeld bloesemtakken en Gerbera's die de show gaan stelen in jouw favoriete vaas. En over vazen gesproken: daarvoor ben je bij Huis & Tuin Hoogeveen natuurlijk ook aan het juiste adres!

Woonaccessoires

 

 

De voordelen van kunstbloemen en kunsttakken

Er zijn een aantal redenen waarom kunstbloemen praktischer en soms zelfs leuker om in huis te hebben dan echte bloemen. Ten eerste hoeven ze uiteraard niet te worden verzorgd. Een vers boeket is mooi, maar om de bloemen langzaamaan te zien afsterven is niet zo'n fijn gezicht. Geen gedoe met het verversen van water of het weghalen van afgevallen blaadjes uit de vaas om vervolgens te hopen dat je bloemen het nog even volhouden. Kunstbloemen blijven altijd in dezelfde mooi staat, zonder dat ze verwelken of verdorren. Dit zorgt ervoor dat jouw huis er altijd gezellig, vrolijk en tiptop uitziet. Er zijn echter meer voordelen:

  • Kunstbloemen zijn ook geschikt voor mensen met allergieën, omdat ze geen stuifmeel of andere allergie-uitlokkende stoffen afgeven.
  • Ze zijn vaak gemakkelijker te combineren met andere decoratieve elementen in een ruimte, omdat je kunt kiezen voor specifieke kleuren of maten die passen bij je woning en smaak.
  • Ze zijn in the end een stuk goedkoper dan echte bloemen, omdat ze in principe nooit vervangen hoeven te worden. Eén keer investeren zorgt voor een leven lang plezier.

Kunstbloemen shop je bij Huis & Tuin Hoogeveen

Een kunstbloemen boeket voor elk seizoen

Je kunt de bloemen ook combineren met echte bloemen voor een bijzonder mooi effect. Je kunt dan zelfs bloemen die vanwege het seizoen niet verkrijgbaar zijn toch in je huis terug laten komen. Sowieso is het leuk om je boeket per seizoen of feestdag af te wisselen. Ga voor een kleurrijk ensemble in de lente, geef roze tinten de hoofdrol rondom Valentijnsdag en werk met wit, rood en groen in je winterse boeket. Mix & match erop los, de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Kunstbloemen shop je bij Huis & Tuin Hoogeveen

Natuurlijk zijn echte bloemen ook zeker een prachtige toevoeging aan elk interieur. Ze geven leven, geur en hebben een natuurlijke uitstraling die ontspannend werkt. Toch zal je in een huishouden met kinderen en huisdieren waarschijnlijk de voorkeur geven aan een kunstboeket. Ook zijn kunstbloemen op elke plek in huis neer te zetten, zelfs op een zonnige of tochtige spot. Welke takken zet jij in een vaas? Kom langs bij Huis & Tuin Hoogeveen om jouw favorieten te scoren. Onze medewerkers voorzien je graag van advies.

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Wonen