Bloempotten

Jij wilt jouw groen toch ook het allermooiste podium geven? Een kamer- of tuinplant komt pas écht tot zijn recht in een beauty van een bloempot. Groot, klein, vierkant, rond, kleurrijk, minimalistisch, van steen of van kunststof? Je begrijpt 't, er valt nogal wat te kiezen op het gebied van potterie! Bloempotten en plantenbakken zijn tegenwoordig meer dan alleen een thuis voor jouw beplanting. Ze zijn een heus interieurobject an sich. Ook de tuin of het balkon kan niet zonder een aantal potten. Ze geven je buitenplek immers diepte, hoogteverschil en gewoonweg een gezellige touch! Kom langs bij Huis & Tuin Hoogeveen om ons gevarieerde aanbod te bekijken.

Openingstijden & contact
 


Bloempotten voor binnen en buiten kopen

Of je nu op zoek bent naar een grote plantenbak voor buiten, een hoge bloempot voor binnen of een trendy mand waarin je plant kan shinen, wij hebben van alles voor u om jouw huis en tuin op te fleuren! 

Bloempotten en manden kopen | Huis & Tuin HoogeveenEen bloempot kan je plant nog beter tot zijn recht laten komen. Kom dus ook zeker eens langs om te bekijken wat we u allemaal kunnen bieden. We verkopen onder andere de potterie van Artstone en TS, beide onderdeel van Ter Steege. Dit bedrijf doet er alles aan om de consument te voorzien van een sfeervol en groen interieur en exterieur. Daar sluiten we ons natuurlijk volledig bij aan. Uiteraard is het belangrijk dat de plant letterlijk gezien goed in zijn nieuwe onderkomen past, maar ook dat het geheel voldoet aan jouw wensen op het gebied van smaak. Je zult zien dat ons aanbod groot en divers is, en om die reden vind je altijd wel een pot die past bij jouw smaak. Van keramiek tot kunststof en van rieten manden tot terracotta: kom langs en laat je inspireren door het veelzijdige assortiment.

Onze gratis oppotservice

Zit je met je groene handen in het haar wat betreft het oppotten van je beplanting? Geen zorgen, wij helpen je uit de brand! Wij adviseren je over de standplaats en verzorging van jouw favoriete plant en matchen deze graag met een bijpassende bloempot. Samen met jou maken we er direct in het tuincentrum een mooi geheel van. Zo heb je thuis geen gedoe met oppotten. Het inplanten is geheel gratis.

Tijdloos, maar toch trendy: terracotta potten

Een populaire bloempot soort is de welbekende terracotta pot. Dit komt onder andere door de simplistische, doch sfeervolle uitstraling van deze bloempotten. Terracotta potten hebben de oorspronkelijke kleikleur waardoor ze snel herkenbaar zijn. Die kleikleur past perfect bij het groen van jouw plant. Terracotta is Italiaans en betekent ‘gebakken aarde’, dus om die reden noemen wij het ook wel aardewerk. De potten zijn relatief goedkoop en zijn in ontzettend veel afmetingen te krijgen. Als je dus op zoek bent naar een pot met een natuurlijke uitstraling, dan zijn deze terracotta plantenbakken een uitstekende keuze voor jou. Ook handig om te weten is dat deze potterie zowel binnen als buiten het huis kan staan. Zet een aantal potten met verschillende hoogtes bij elkaar en zet en spannend en speels sfeertje neer. Ben je de kleur zat? Dan kan je de potten met een likje verf eenvoudig in een nieuw jasje steken.

Wij verkopen onder andere deze merken:
 

bloempotten voor binnen    bloempotten voor binnen    bloempotten voor binnen    bloempotten voor binnen    
 

Bloempotten voor binnen kiezen

TIP: Zit er een gat in de pot? Dan is deze bedoeld voor buiten. Je kunt de pot echter ook binnen neerzetten, maar dan is het wel goed om er een schotel onder te plaatsen. Door het gat kan overtollig water na een regenbui of gietbeurt immers gemakkelijk wegstromen. Vergeet je ook de hydrokorrels niet? Vul ongeveer een kwart van de pot met deze korrels om voor een  optimale waterhuishouding te zorgen.

Bloempotten in verschillende materialen

Bloempotten en manden kopen | Huis & Tuin HoogeveenWe noemden het al even: wat voor soort pot je ook zoekt, de kans is groot dat je 'm vindt in ons tuincentrum in Hoogeveen. We hebben immers potten in allerlei verschillende formaten, kleuren, maar ook materialen. Welk materiaal je kiest hangt uiteraard af van je smaak, maar ook zijn er per materiaalsoort een aantal voordelen te noemen die de overhand hebben. Welk materiaal heeft jouw voorkeur?

  • Kunststof potten zijn makkelijk schoon te houden, weersbestendig en kunnen zowel binnen als buiten worden gezet. Daarnaast zijn ze bijna niet kapot te krijgen en makkelijk te verplaatsen;
  • Bloempotten van keramiek hebben een bijzondere uitstraling waar maar weinig andere materialen aan kunnen tippen. Een keramische pot heeft daarnaast goede isolerende eigenschappen die je plant optimaal beschermen;
  • Dé trend van het moment: manden! Het natuurlijke riet, zeegras of rotan complementeert je groen absoluut en geeft je interieur net dat beetje extra. Ben je de pot zat? Je kan 'm altijd nog als tijdschriftenmand of opberger gebruiken.

Bloempotten, manden en plantenbakken kopen in Hoogeveen

Zin om je huis en tuin te vergroenen? Goed idee! Hoe meer groen, hoe beter, want planten geven sfeer, energie en zijn onmisbare voor een gezonde biodiversiteit. Woon je de omgeving van Zuidwolde, Dwingeloo, Aalden, Dalen, Harderberg of Heerenveen? Kom snel langs in hét tuincentrum van Hoogeveen met alles voor uw huis! Onze medewerkers staan voor je klaar en voorzien je graag van allerhande advies over ons aanbod. Zien we je snel?

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!