Bloempotten

Bent u op zoek naar mooie bloempotten of plantenbakken waarin u uw kamerplant kan plaatsen? Dan bent u bij tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen aan het juiste adres. Planten in potten en bakken hebben een betere verzorging nodig dan planten in de grond. De keuze in potten en manden is groot. Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt dan in de roodstenen (terracotta) potten. In de terracotta potten zit veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed doorgebakken. In de winter kan het dus voorkomen dat de goedkopere potten stuk vriezen. Vraag daarom deskundig advies aan één van onze medewerkers.

Bloempot kopen

Of u nu op zoek bent naar een grote bloempot, een hoge bloempot voor binnen of kunststof bloempotten, wij hebben van alles voor u om uw huis en tuin op te fleuren! Denk eens aan:

Terracotta potten

Een populaire keuze voor een bloempot is de terracotta pot. Deze terracotta potten hebben de oorspronkelijke klei kleur waardoor ze snel herkenbaar zijn. bloempotten van terracotta zijn in rood gebakken aardewerken van klei en zijn ongeglazuurd. Dit houdt in dat ze dus niet bewerkt zijn met een andere kleur. Terracotta is Italiaans en betekent ook wel ‘gebakken aarde’, om die reden noemen wij het ook wel aardewerk. Als u dus op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling, dan zijn deze terracotta plantenbakken een uitstekende keuze voor u. Ook handig om te weten is dat deze potterie zowel binnen als buiten het huis kan staan! Doordat deze potten de wortels kan beschermen tegen lage temperaturen, kunnen deze gewoon buitenshuis worden geplaatst. De potten van klei zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zo hebben we potten van 18 centimeter hoog tot zelfs 40 centimeter hoog en alles daar tussenin. Neem een kijkje in ons tuincentrum.

Zuidwolde, Dwingeloo, Aalden, Dalen, Harderberg en Heerenveen

Grote plantenbak

Kamerplanten kunt u het beste in de potgrond en in een bloempot plaatsen, zodat u deze gemakkelijk water kunt geven. En daarnaast zorgt een mooie bloempot of vaas voor een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. Wij hebben in ons potterie assortiment enorm veel kleuren, maten en soorten bloempotten, die geschikt zijn voor ieder interieur. Het is daarbij belangrijk dat u een bloempot koopt met de juiste grootte van de kamerplant. Daarnaast moet u nadenken over de verschillende materialen van een bloempot. Denk aan kunststof, metaal, RVS of keramiek. Wanneer u de keuze maakt voor een mooie bloempot of een plantenbak die past bij uw interieur, zorgt u er direct voor dat ook de kamerplant er nóg beter uitziet. Voor veel tuin- en buitenplanten zijn er in ons tuincentrum speciale plantenbakken geschikt voor buitengebruik. Ook hier is er ruime keuze uit plantenbakken in verschillende groottes en gemaakt van diverse materialen. Kom gezellig langs en bekijk het voor u zelf. 

Graag tot ziens in ons tuincentrum, het tuincentrum van Hoogeveen met alles voor uw huis! Zoals kussens en kaarsen. Verder hebben wij ook alles voor uw dier: hondkatvis of vogel. Dus woont in de omgeving van Zuidwolde, Dwingeloo, Aalden, Dalen, Harderberg en Heerenveen? Kom dan gezellig langs ons tuincentrum voor de beste producten voor uw huis en tuin.