Wonen

Thuis moet een plek zijn waar we ons allemaal lekker en fijn kunnen voelen. Vaak als we onszelf of anderen verwennen met iets nieuws voor in huis dan kunnen we daar ontzettend blij van worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe kussentjes op de bank, een nieuwe set kaarsen, een prachtige vaas, een leuke bijzettafel of iets moois voor aan de muur. In ons tuincentrum in Hoogeveen hebben wij alles om uw huis gezellig én knus in te richten. De leukste woonaccessoires die voldoen aan de laatste trends, maar ook ontzettend veel cadeaus! 

Wij verkopen onder andere producten van deze merken:
 

bloempotten voor binnen       bloempotten voor binnen                 

Woonaccessoires in huis

Vanzelfsprekend bepaalt jouw eigen woonstijl de woonaccessoires en woondecoratie die hierbij passen en in jouw huis staan. Ben je een meer praktisch type? Dan kies je hoogstwaarschijnlijk voor moderne of design woonaccessoires en decoratie. Als je wat romantischer ingesteld bent, dan zal je sneller geneigd zijn om een landelijke of brocante woonstijl te kiezen. Uiteraard kunnen veel verschillende woonstijlen met elkaar gecombineerd worden: hierdoor creëer je helemaal je eigen sfeer! Het beste is om hierbij advies te vragen aan een van onze werknemers. Zij zijn gespecialiseerd in hun vak en weten alles op het gebied van woonaccessoires. Alle sfeerartikelen voor de vloer, wand en alles er tussenin vind je volop bij tuincentrum Huis & Tuin te Hoogeveen. Denk maar eens aan:

Je kunt dus voor veel verschillende woonstijlen en accessoires terecht in het tuincentrum. Alle klassiekers hebben wij in huis én uiteraard volgens de laatste trends! Dus is het bij jou ook tijd om decoratieve sfeermakers in de woonkamer, badkamer of slaapkamer aan te brengen? Kom dan gezellig langs in Hoogeveen en laat je in het tuincentrum inspireren. 

Leuke trend: droogbloemen!

Ze zijn niet meer weg te denken uit interieurbladen, woonprogramma's en je Instagram feed: droogbloemen hebben een echte comeback gemaakt! In de jaren '70 en '80 waren ze al veel te vinden in de Nederlandse huiskamers, maar na een paar jaar stilte zijn ze nu populairder dan ooit. Wie wordt er immers niet blij van een bosje bloemen dat voor altijd mooi blijft? In onze winkel vind je een hele wand vol met droogbloemen. We hebben ze in verschillende kleuren en groottes zodat er altijd wel een soort is die past bij jouw wensen en smaak. Ook leuk om om cadeau te geven! Verdeel een mooie bos over een aantal vaasjes of maak van één groot boeket de blikvanger van het huis. Kom langs en ontdek het zelf!

Kaarsen in huis - Hoogeveen

Kaarsen staan bekend als de échte sfeermakers thuis. Een van de bekendste merken is Bolsius en uiteraard verkopen wij deze in ons tuincentrum. Bolsius is het populairste kaarsenmerk in Nederland en dat is natuurlijk niet zonder reden. Zoals misschien vele van jullie al weten, bestaat het assortiment van Bolsius uit een enorme hoeveelheid soorten en maten kaarsen. En daarbij komt het feit dat de collectie ieder jaar opnieuw wordt uitgebreid. Op die manier is er altijd wel een kaars te vinden die bij het seizoen en jouw woonstijl past. Je kunt het beste de kaarsen op een vrij rustige plaats laten branden en bij de grotere kaarsen kan het overtollige kaarsvet langs de rand weggesneden worden. Verder zijn de rustieke kaarsen ook een enorme populaire keuze. Deze collectie heeft namelijk een grote verscheidenheid in maat en kleur en de kaarsen zijn mooi om met elkaar te combineren. 

Maak van jouw huis een thuis

Cadeau nodig? Verras iemand met leuke woonaccessoires, andere leuke cadeaus of de cadeaubon van Huis en Tuin Hoogeveen. Leuk om te geven én om te krijgen! Met de klantenkaart van Huis en Tuin spaart u direct voor leuke kortingen. Ook voor jouw dier hebben we de leukste speeltjes. Dus woon je in de omgeving van Hardenberg, Dalen, Meppel en Steenwijk? Kom dan gezellig langs bij ons tuincentrum. 

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!