Kerstbomen

Kerstboom kopen?

Het wordt kouder, de dagen worden korter en u haalt uw winterjas, handschoenen en sjaal alvast uit de kast. De winter en de feestdagen staan weer voor de deur! Komt het kerstgevoel bij u ook langzamerhand naar boven? Bij ons Tuincentrum in Hoogeveen in ieder geval wel. De voorbereiding voor een geslaagde kerst begint uiteraard bij het kopen van een mooi kerstboom. Bij ons in Hoogeveen kunt u terecht voor allerlei kerstbomen in diverse soorten en maten. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken.

Of u nu een Nordmann, denneboom of kunstkerstboom wil kopen, er is keuze genoeg! Huis- en tuincentrum Hoogeveen levert de allermooiste bomen van gegarandeerde kwaliteit. Met een mooie volle kerstboom die naaldvast is als resultaat.

Kerstshow

Wil je de kerstsfeer alvast proeven? Kom dan langs onze kerstmarkt. Vanaf de 1e week van november is onze kerstshow helemaal klaar voor uw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of u nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een compleet assortiment als het op kerstversiering aankomt. Kom langs in ons tuincentrum te Hoogeveen om alvast de kerstsfeer te proeven!

Laat je inspireren door de verschillende kerststijlen die we voor je hebben ontworpen en vind alles op het gebied van kerstdecoratie en kerstverlichting

Fijne Kerst! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen