Tuingereedschap

Goed tuingereedschap voor het onderhouden van uw tuin is een absolute vereiste. Niet alleen voor de aanleg maar ook voor het onderhoud van uw tuin. Of er nu een pergola gebouwd wordt, een schutting gezet wordt of een vijver gegraven: wij hebben alles in huis. Ook hebben wij een ruime keuze in tuingereedschap zoals schoffels, snoeischaren en grasmaaiers van diverse merken en dus verschillende prijsklasses.

Verschillende soorten tuingereedschap te koop

Bij ons gezellige tuincentrum in Hoogeveen vindt u onder andere de volgende soorten tuingereedschap:

  1. Handgereedschap
  2. Elektrisch tuingereedschap
  3. Bewatering

Tuingereedschap kopen 

Wij verkopen onder andere de producten van deze merken:

Gardena  Talen tools      Wolf garten     

Handgereedschap mag niet ontbreken

Natuurlijk verkopen wij in Hoogeveen tal van verschillende soorten handgereedschap. Natuurlijk kan elektrisch tuingereedschap handig zijn voor de zware tuinklussen, maar voor de snelle klusjes is handgereedschap ideaal. U vindt bij ons basis tuingereedschap, maar ook voor de specifieke tuinklussen hebben we het juiste tuingereedschap. Wij verkopen o.a:

  • Plantenschepje
  • Snoeischaar 
  • Harkjes

Elektrisch tuingereedschap

Ook elektrisch tuingereedschap mag niet ontbreken als u het onderhoud van het gazon en de tuin belangrijk vindt. Naast handgereedschap zoals een spade, greep, plantenschepje of schoffel bieden wij u daarom ook verschillende elektrische tuingereedschappen. Elektrisch tuingereedschap is een makkelijke én uiteraard snelle manier van onderhoud. Veel mannen vinden het ook plezierig om met een elektrisch gereedschap in de tuin aan de slag te gaan. 

handgereedschap kopen

Bewatering mag ook niet vergeten worden

Het wordt steeds warmer en warmer in Nederland, dus watergeven wordt steeds belangrijker. Watergeven kan uiteraard op verschillende manieren zoals ingewikkelde sproeisystemen tot aan een eenvoudige sproeier. Er zijn bijvoorbeeld druppelsystemen voor het gedoseerd water geven in bloembakken. Dat is erg handig als u vaak op vakantie gaat! Natuurlijk zijn er ook simpele bewateringsmanieren zoals een trendy gieter in verschillende modellen en kleuren. 

Graag tot ziens in ons tuincentrum in Hoogeveen voor tuingereedschap in alle soorten en maten.  

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!