Handgereedschap

Om een tuin goed te onderhouden is goed handgereedschap natuurlijk onontbeerlijk, maar het hoeft niet altijd duur te zijn. Met een spade, een hark en een schoffel komt u een heel eind. Een plantenschepje is vooral in het voorjaar handig om perkplanten te poten. In ons tuincentrum vindt u niet alleen bovengenoemd basisgereedschap. Wij kunnen u ook voorzien van een kantensteker om de randjes langs het gazon mooi recht af te steken, een verticuteerhark om mos uit het gazon te harken, een gras- en bladhark en natuurlijk een goede snoeischaar die overigens ook te koop is voor linkshandigen. Voor het zwaardere werk komt de takkenschaar van pas. Kortom, keuze genoeg om de tuin tip top in orde te hebben en te houden.

Handgereedschap: nauwkeurig en netjes werken

Als u geen haast heeft en het onderhouden van uw tuin enorm belangrijk vindt, dan is handgereedschap een echte must-have. Natuurlijk bent u met een snoeischaar of heggenschaar wat langer bezig dan met elektrisch tuingereedschap, maar het resultaat van handgereedschap is vaak netter, meer nauwkeurig en strakker. Onder ons handgereeschap valt ook het gesteelde tuingereedschap. Bij tuincentrum Huis en Tuin Hoogeveen vindt u enkel het beste soort handgereedschap. Ook is ons handgereedschap vaak in de aanbieding, waardoor wij u goedkoop handgereedschap kunnen aanbieden. 

Handgereedschap kopen voor de tuin

Wij verkopen onder andere de producten van deze merken:

Gardena  Talen tools          

Divers assortiment handgereedschap  

Bij ons in Hoogeveen koopt u het beste tuingereedschap om uw tuin te onderhouden. U kunt bij ons terecht voor o.a:

  • Harken en spades
  • Zagen en scharen
  • Onkruidstekers
  • Bezems

Goedkoop handgereedschap

Maar welk handgereedschap heeft u nodig in de tuin?

Elke tuin kan wel een simpele hark, schep, bezem en snoeigereedschap gebruiken. Maar u kunt uw collectie handgereedschap altijd uitbreiden met verschillende gereedschappen. Denk aan kantenstekers, gieters, kinder tuingereedschap of onkruidborstels. Ons tuincentrum biedt een uitgebreide en grote collectie handtuingereedschap zodat er altijd wel een product bijzit waar u naar opzoek bent. Goed handgereedschap = het halve werk. Zo kunt u met een heggeschaar uw buxus of beukenhaag weer in model knippen. Wij geven u als laatste ook een tip mee om uw tuingereedschap na gebruik schoon en droog op te bergen, dan heeft u er langer plezier van.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap