Tuinonderhoud

Genieten doen we in de tuin! De een komt tot rust door de moestuin bij te werken, planten te snoeien en onkruid te bestrijden en de ander komt tot rust op een luie stoel met een boek onder een prachtige parasol met een heerlijk stukje vlees van de barbecue. Uiteindelijk zijn we allemaal buiten mensen en is de tuin een persoonlijke plek die u geheel naar uw eigen zin kunt inrichten. In ons tuincentrum bieden wij alles wat u nodig heeft voor uw tuin: van tuinonderhoud tot luieren. Cadeau nodig? Ons tuincentrum staat vol cadeaus voor mannen en vrouwen. Van tuingereedschap tot barbecue accessoires en van tuindecoratie tot prachtig bloeiende planten! Met de klantenkaart van Huis en Tuin spaart u direct voor leuke kortingen. 

Gazononderhoud

Stiekem willen we allemaal een prachtige tuin waar mensen jaloers op gaan zijn! Graszoden en grasmatten zijn dan vaak de ideale keuze. Een gazon kan uiteraard ook ingezaaid worden, maar voor een snel én mooi resultaat kiezen de meeste mensen toch voor graszoden. Het is wel belangrijk dat u vantevoren bedenkt wat voor gazon u nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld een gazon waar kinderen op ravotten? Dan kunt u het beste kiezen voor speelgazon. Als u ervoor gekozen heeft om voor een groen gazon te gaan, dan is het onderhoud hierbij erg belangrijk! Zo moet u uw gazon regelmatig bemesten en in het voorjaar adviseren wij u om de mossen en onkruid te verwijderen. In ons tuincentrum in Hoogeveen vindt u ook tal van gazon gerelateerde producten:

  • grasmaaiers
  • handmatige grasscharen
  • grasscharen op accu
  • grastrimmers
  • verticuteermachines
  • strooiwagens

Tuingereedschap

Uiteraard hoort bij tuinonderhoud ook een stukje tuingereedschap voor het groen en gezond houden van uw tuin. Ook als u net een nieuw huisje heeft gekocht, is tuingereedschap onmisbaar. Of er nu een pergola gebouwd wordt, een schutting gezet wordt of een vijver gegraven: wij hebben alles in huis. U kunt bij ons langskomen voor vele soorten tuingereedschap, denkt u eens aan:

  • schoffels
  • snoeischaren
  • grasmaaiers van diverse merken en dus verschillende prijsklasses. 

Gewasbescherming

U kunt bij ons uiteraard ook terecht voor bestrijdingsmiddelen tegen mollen, muizen en groter ongedierte. Het is belangrijk om de juiste bestrijdingsmiddelen in huis te hebben, maar het is vooraf als eerste belangrijk om te kijken of alle planten wel op de juiste plaats staan. Een plant die al niet lekker groeit, staat vaak op een verkeerde plek. De grond kan bijvoorbeeld te droog of te nat zijn, maar ook de standplaats kan hiermee te maken hebben. Laat u daarom altijd goed adviseren over de verzorging en standplaats van uw tuinplanten

Kom gezellig bij ons langs voor het totale assortiment tuinonderhoud! Tot snel in Hoogeveen.

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!