Kaarsen

In een gezellig huis of een sfeervolle tuin zullen kaarsen zelden ontbreken. Denkt u zich maar in, een romantisch diner of een goed gesprek zijn toch het best bij rustig flikkerend kaarslicht.  In ons tuincentrum in Hoogeveen kunt u terecht voor kaarsen in allerlei soorten en maten. Wij hebben stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen en dinerkaarsen welke u naar wens kunt combineren met een mooie kandelaar of een bijpassende schaal of dienblad. En vergeet u ook de kaarsen voor buiten niet, zomerse fakkels, lantaarns of citronella tegen die lastige muggen, maar ook graflichten worden veel verkocht. In ons tuincentrum kunt u allerlei ideeën opdoen over de nieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting.

Bolsius kaarsen in trendkleuren

Ieder jaar en natuurlijk ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren op het gebied van kaarsen. De Bolsius kaarsen staan uitgestald in verschillende hoogtes en vormen in een uitgebreid kleurenpallet. Heeft u een mooie blauwe vaas in huis bijvoorbeeld? Dan staat een dienblad met kaarsen in verschillende kleuren blauw daar prachtig bij. Of kussentjes met een zalmkleurige teint? Dan maken creme, wit, zalm en goud het bijvoorbeeld tot een mooi geheel. Combineer maar raak! De Bolsius kaarsen doen het ook altijd goed als cadeau! 

Geurkaarsen kopen 

Bolsius verkoopt naast geurkaarsen ook allerlei andere geurartikelen die uw huis heerlijk laten ruiken. Geurstokjes of geurolie, geur wax en leuke bijpassende houders. Heerlijke vanille, lavendel, rozen of kaneel, maar ook geuren combineren is mogelijk. Bekijk ook onze woonaccessoires! Kom langs in ons tuincentrum in Hoogeveen en kies uw favoriete kaars, geur of kleur en maak uw huis compleet! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau