Kaarsen

In een gezellig huis of een sfeervolle tuin zullen kaarsen zelden ontbreken. Denkt u zich maar in, een romantisch diner of een goed gesprek zijn toch het best bij rustig flikkerend kaarslicht. In ons tuincentrum in Hoogeveen kunt u terecht voor kaarsen in allerlei soorten en maten. Wij hebben stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen en dinerkaarsen welke u naar wens kunt combineren met een mooie kandelaar of een bijpassende schaal of dienblad. En vergeet u ook de kaarsen voor buiten niet, zomerse fakkels, lantaarns of citronella tegen die lastige muggen, maar ook graflichten worden veel verkocht. In ons tuincentrum kunt u allerlei ideeën opdoen over de nieuwste trends op het gebied van sfeer en interieur.

Bolsius kaarsen in trendkleuren

Ieder jaar en natuurlijk ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren op het gebied van kaarsen. De Bolsius kaarsen staan uitgestald in verschillende hoogtes en vormen in een uitgebreid kleurenpalet. Heeft u een mooie blauwe vaas in huis bijvoorbeeld? Dan staat een dienblad met kaarsen in verschillende kleuren blauw daar prachtig bij. Of kussentjes met een zalmkleurige teint? Dan maken creme, wit, zalm en goud het bijvoorbeeld tot een mooi geheel. Combineer maar raak! De Bolsius kaarsen doen het ook altijd goed als cadeau! 

Geurkaarsen kopen in Hoogeveen

Bolsius verkoopt naast geurkaarsen ook allerlei andere geurartikelen die uw huis heerlijk laten ruiken. Geurstokjes of geurolie, geur wax en leuke bijpassende houders. Heerlijke vanille, lavendel, rozen of kaneel, maar ook geuren combineren is mogelijk. Bekijk ook onze interieurafdeling! Kom langs in ons tuincentrum in Hoogeveen en kies uw favoriete kaars, geur of kleur en maak uw huis compleet! 

Huis & Tuin Hoogeveen Kaarsen

Sfeervolle kaarsen in diverse kleuren en maten

Kaarslicht is een uitstekende manier om meer sfeer te creëren in huis en in de tuin. Daarom hebben wij voor zowel binnen als buiten een zeer divers aanbod aan mooie kaarsen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Bolkaarsen
  • Stompkaarsen
  • geurkaarsen
  • Dinerkaarsen
  • Fakkels
  • Lantaarns
  • Citronella

De mooie kaarsen zijn uitstekend te combineren met interieur accessoires zoals een mooi dienblad, leuke vaasjes, of kussens en fotolijstjes. 

Huis & Tuin Hoogeveen Kaarsen

Tot ziens bij Huis & Tuin Hoogeveen voor sfeervolle kaarsen en meer!

Met een bezoek aan ons tuincentrum bent u weer helemaal vol inspiratie voor een prachtig en sfeervol interieur en natuurlijk het fijne buitenleven. De mooiste kaarsen in trendkleuren of juist een mooie basis tint vindt u allemaal bij Huis en Tuin Hoogeveen op de interieurafdeling. Vergeet voor de prachtige fakkels en buitenkaarsen niet om ook onze buitenafdeling te bezoeken. Wilt u een mooi cadeau samenstellen voor iemand die u lief is? Combineer de kaarsen dan met een mooi dienblad, schattige vaasjes, of sfeervolle fotolijstjes. Het zijn de kleine details die al een hele frisse wind door het huis laten waaien! U kunt iedere dag terecht bij Huis & Tuin Hoogeveen, want wij hebben elke zondag koopzondag! Heeft u vragen over het assortiment? Vraag onze medewerkers gerust om hulp, of neem contact met ons op door te bellen naar 0528 221976, of door een mail te sturen naar [email protected], dan helpen wij u graag verder.

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Wonen