Kerst

Ben je op zoek naar kerstartikelen in Hoogeveen voor binnen of buiten? In de aanloop naar kerst toveren wij Huis & Tuin Hoogeveen om tot een sfeervol kerstparadijs. Je kunt genoeg inspiratie opdoen en genieten van de gezellige sfeer. Wij hebben de laatste kersttrends in ieder geval in huis! Jaarlijks starten wij al vroeg met de voorbereidingen op een prachtige kerst. Ruim voor de kerstperiode echt van start gaat, kun je je bij ons al helemaal onderdompelen in kerst inspiratie en de meest sfeervolle decoraties. Ga je dit jaar voor een geheel nieuwe tint in de kerstboom? Of wil je nu eens prachtige verlichting in de tuin? Je vindt het allemaal bij Huis & Tuin Hoogeveen! 

Vanaf de eerste week van november is onze kerstshow helemaal af!

Diverse kerstartikelen in ons tuincentrum in Hoogeveen

Kerst gaat en staat met mooie kerstartikelen. Voor echte sfeermakers ben je dus op het goede adres bij Huis & Tuin. Ons team maakt elk jaar weer een prachtige kerstshow! In onze kerstshow kun je onder andere het volgende vinden:

  • Echte kerstbomen
  • Kunstkerstbomen
  • Kerstversiering: kerstballen, kerststerren, kerststukjes, kerstkransen, guirlandes en verschillende kerstfiguurtjes
  • Kerstverlichting voor binnen en buiten 
  • Kerstcadeaus: warme plaids, schapenvachtjes, sierladders, mooie houten snijplanken en nog veel meer sfeervolle cadeaus!

Kersttrends van dit jaar: bekijk de laatste trends en de mooiste kerst artikelen

De kersttrends zijn ieder jaar weer anders, verschillende tinten en sfeerbeelden veranderen ieder jaar en brengen weer hun eigen stijlvolle kerstdecoratie met zich mee. Dit jaar zien we veel echte winterse kleuren en stijlen terugkomen. Wit, blauw, sneeuw en ijs komen in deze trend veel terug. Andere kleuren en sfeerbeelden die veel terug gaan komen zijn 'red velvet', natuurlijke kleuren en materialen, nostalgische kerstdecoratie en de Britse landelijke stijl. Zoals je ziet kunnen de trends erg uit elkaar lopen en zijn er altijd verschillende stijlen terug te vinden. Daar kun je zelf helemaal je eigen draai aan geven om er een prachtige kerst van te maken! 

De mooiste kerst cadeaus en decoraties voor een prachtige kerst

Kerstdecoratie hoeft absoluut niet groots en meeslepend te zijn, ook kleine elementen kunnen al veel sfeer geven! Daarnaast zijn de kleine decoraties ook uitstekend geschikt om cadeau te geven, om iemand een prachtige kerst toe te wensen. Kleine windlichtjes bijvoorbeeld, een mooie slinger, een kerststukje, of een set bijzondere kerstballen. Dit soort mooie gebaren zijn natuurlijk erg leuk om cadeau te geven in de bijzondere kerst periode!

Kom langs en laat je inspireren door onze kerstshow in Hoogeveen

Vanaf de eerste week van november is onze kerstshow helemaal klaar voor jouw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of je nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een compleet assortiment als het op kerstversiering aankomt. Kom langs in ons tuincentrum te Hoogeveen om alvast de kerstsfeer te proeven! Bekijk hieronder de snelste route naar ons tuincentrum. Wil je contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 0528 221976, of door een mail te sturen naar [email protected]