Dierenwinkel

In ons tuincentrum in Hoogeveen hebben wij een ruim assortiment dierbenodigdheden en accessoires voor zowel honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Op onze dierenafdeling vind je alles voor jouw huisdier als voer, speeltjes, kussens, stro, drink- en voederbakjes. Heb jij advies nodig over welke producten geschikt zijn voor jouw huisdier? Op de dierenafdeling in het tuincentrum loopt altijd iemand rond die je er alles over kan vertellen. 

Dierenwinkel te Hoogeveen

Op onze dierenafdeling in het tuincentrum hebben wij genoeg dierenvoer en speeltjes om ook jouw huisdier goed te verwennen. Denk maar eens aan:

  • Honden
  • Katten
  • Knaagdieren

Hond benodigdheden - Hoogeveen

Alles voor honden vind je gegarandeerd in ons tuincentrum. Wanneer je een hond wilt kopen dan is het belangrijk om rekening te houden met zijn verzorging en benodigdheden. Zo heeft een hond water- en etenbakken nodig. Het beste is vaak om een aardewerk water- en etenbak te kopen met een verzwaarde bodem zodat je hond deze niet omstaan tijdens het eten of drinken. Als je een hond in huis hebt genomen met vrij lange oren hebt die in hun water en eten kunnen hangen, dan zijn er speciale bakken te koop die aan de bovenkant smaller zijn zodat alles schoon en droog blijft. Verder is een halsbandje natuurlijk erg handig zodat je snel en gemakkelijk met je hond kunt lopen. Ook is het een goed idee om jouw naam, adres en telefoonnummer in het bandje te zetten. Daarnaast zijn honden natuurlijk dol op speeltjes en kauwen. In ons tuincentrum bieden wij veel hondenspeelgoed aan zoals: ballen, ringen, frisbees en nog veel meer: allemaal gemaakt om plezier te maken met jouw trouwe viervoeter. Naast leuke speeltjes hebben wij ook diverse verzorgingsproducten voor je hond zoals een borstel of kam. 

Hond benodigdheden - Hoogeveen

Kat benodigdheden - Hoogeveen

Als jij de trotse eigenaar bent geworden van een kat dan heb je hiervoor ook verschillende kat benodigdheden nodig. Deze vind je uiteraard in ons tuincentrum te Hoogeveen. Ieder baasje weet natuurlijk dat de liefde voor een kat geen grenzen heeft en daarom hebben wij enkel de beste kat benodigdheden geselecteerd. Katten zijn vaak verrassend en dat maakt het ook zo leuk! Katten zijn bijvoorbeeld dol op luieren en daarom verkopen wij diverse kattenmandjes waar je kat lekker in kan luieren. Bovendien gaan katten graag op jacht naar muizen. Je kunt hun jachtinstinct testen met een speeltje. Verder hebben wij verschillende katbenodigdheden in het dieren assortiment: kattenbakvulling, kattenmand, kattenbak, kattenvoer en een krabpaal.

Kat benodigdheden - Hoogeveen

Knaagdier benodigdheden - Hoogeveen

Wanneer je besluit om een knaagdier te kopen, dan heb je natuurlijk een aantal knaagdierbenodigdheden nodig. Verdiep je dan ook goed in de knaagdierbenodigdheden die bijvoorbeeld jouw konijn, cavia of hamster nodig heeft, zo weet je zeker dat je de juiste spullen koopt. Ook een knaagdier verdient namelijk de juiste verzorging. Denk bijvoorbeeld aan een knaagdierverblijf, knaagdierenvoer en verzorgingsartikelen.

Knaagdier benodigdheden - Hoogeveen

Graag tot ziens in ons tuincentrum te Hoogeveen, dé dierenwinkel van Hoogeveen!