Dierenwinkel

In ons tuincentrum in Hoogeveen hebben wij een dierenwinkel met ruim assortiment dierbenodigdheden en accessoires voor zowel honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Op onze dierenafdeling vind je allerhande producten waar jouw huisdier blij van gaat worden, denk aan voer, speeltjes, kussens, stro, drink- en voederbakjes. Op zoek naar een artikel voor uw mooiste, liefste en meest speciale huisgenoot? Heb jij advies nodig over welke producten geschikt zijn voor jouw huisdier? Op de dierenafdeling in het tuincentrum loopt altijd iemand rond die je er alles over kan vertellen.

Een complete dierenwinkel in Hoogeveen

Wat is er fijner dan heerlijk knuffelen met jouw hond, kat of konijn? Je hebt natuurlijk oneindig veel liefde voor je huisdier, dus wil je alleen de beste producten in huis halen. Ons assortiment is gevarieerd en dus hebben we niet alleen leuke, maar ook belangrijke producten. Uiteraard hebben wij een uitgebreide selectie voer, waaronder speciaalvoer en snacks, maar ook verzorgingsmiddelen voor bijvoorbeeld de vacht van jouw kat, hond of cavia. Dan zijn er nog de hokken, manden, kussens, benches, kooien en aquaria. Tevens hebben we allerhande items waar je je huisdier mee laat relaxen, maar ook dingen mee leert of verzorgt. Denk bijvoorbeeld aan interactieve speeltjes, apporteerspellen of kauwspeeltjes. Voor elk dier zit er wel iets bij!

Wij verkopen onder andere de producten van deze merken:

Boony      Puik | Huis & Tuin Hoogeveen       Pedigree    Voskes    Esschert Design     Sanicat
 

Hond benodigdheden kopen in Hoogeveen

Wil jij je lieve viervoeter eens goed verwennen? Kom langs op de dierenafdeling van ons tuincentrum! Je vindt daar naast leuke speeltjes praktische items als water- en voederbakken. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten als het op water en voer aankomt:

  • Het is vaak het beste om een aardewerk water- en voerbak te kopen met een verzwaarde bodem. Zo kan je hond deze niet omgooien tijdens het eten of drinken. 
  • Als je een hond met vrij lange oren hebt, kan het gebeuren dat de oren in de bak gaan hangen. Er zijn speciale bakken te koop die aan de bovenkant smaller zijn, zodat alles schoon en droog blijft.
  • Ook bestaan er anti-schrok bakken. Zo zal je hondje zich niet snel overeten.
  • Meng geperste brokken niet met niet-geperste brokken. Door het verschil van vertering krijgt de hond hier buikpijn van. 

Hond benodigdheden kopen | Huis & Tuin HoogeveenVerder is een halsband natuurlijk erg handig zodat je snel en gemakkelijk met je hond kunt lopen. Het een goed idee om jouw naam, adres en telefoonnummer in het bandje te zetten. Daarnaast zijn honden natuurlijk dol op speeltjes en kauwen. In ons tuincentrum bieden wij veel hondenspeelgoed aan. Denk aan ballen, ringen, frisbees en nog veel meer: allemaal gemaakt om plezier te maken met jouw trouwe viervoeter. Met hondenspeeltjes houd je jouw hond gefocust, gezond en lekker actief. Naast leuke speeltjes hebben wij ook diverse verzorgingsproducten voor je hond.

Kat benodigdheden kopen in Hoogeveen

Als jij de trotse eigenaar bent geworden van een kat dan heb je hiervoor ook verschillende kat benodigdheden nodig. Deze vind je uiteraard in ons tuincentrum te Hoogeveen. Ieder baasje weet natuurlijk dat de liefde voor een kat geen grenzen heeft en daarom hebben wij enkel de beste katbenodigdheden geselecteerd. Katten zijn vaak verrassend en hebben een bijzonder eigenwijs, maar ook trouw karakter. Dat maakt ze zo leuk! Katten zijn bijvoorbeeld dol op luieren en daarom verkopen wij diverse kattenmandjes waar je kat lekker in kan luieren. Wist je dat katten graag een plekje hebben waar ze goed het overzicht kunnen bewaren. Bovendien gaan katten graag op jacht naar muizen. Je kunt hun jachtinstinct testen met een speeltje. Verder hebben wij verschillende katbenodigdheden in het dierenassortiment: kattenbakvulling, kattenmanden, kattenbakken, kattenvoer en krabpalen. Wist je dat de krabpaal in het leven is geroepen om de kat te kunnen laten rekken en strekken? Ook kunnen katten hun nagels goed schoon houden door middel van zo'Hond benodigdheden kopen | Huis & Tuin Hoogeveenn paal.

Knaagdier benodigdheden kopen in Hoogeveen

Wanneer je besluit om een knaagdier te kopen, dan heb je natuurlijk een aantal knaagdierbenodigdheden nodig. Verdiep je dan ook goed in de knaagdierbenodigdheden die jouw konijn, cavia of hamster nodig heeft, zo weet je zeker dat je de juiste spullen koopt. Ook een knaagdier verdient namelijk de juiste verzorging. Denk bijvoorbeeld aan een knaagdierverblijf, knaagdierenvoer en verzorgingsartikelen. Ook knaagdieren zijn dol op spelen: kleine muizenhuisjes, loopradjes en speelgoedballen houden jouw knaagdier bezig, fit en dus gezond. 

Ook voor producten voor je vogels en vissen ben je bij Huis & Tuin Hoogeveen aan het juiste adres. Advies nodig? Onze medewerkers helpen je heel graag verder bij vragen. Graag tot ziens in ons tuincentrum te Hoogeveen, dé dierenwinkel van Hoogeveen! 

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!