Tuinonderhoud

Genieten doen we in de tuin! De een komt tot rust door de moestuin bij te werken, planten te snoeien en onkruid te bestrijden en de ander komt tot rust op een luie stoel met een boek onder een prachtige parasol met een heerlijk stukje vlees van de barbecue. Uiteindelijk zijn we allemaal buiten mensen en is de tuin een persoonlijke plek die je geheel naar jouw eigen zin kunt inrichten. In ons tuincentrum bieden wij alles wat  je nodig hebt voor jouw tuin: van tuinonderhoud tot luieren. Cadeau nodig? Ons tuincentrum staat vol cadeaus voor mannen en vrouwen. Van tuingereedschap tot barbecue accessoires en van tuindecoratie tot prachtig bloeiende planten! Met de klantenkaart van Huis en Tuin spaar je direct voor leuke kortingen. 

Gazononderhoud

Stiekem willen we allemaal een prachtige tuin waar mensen jaloers op gaan zijn! Graszoden en grasmatten zijn dan vaak de ideale keuze. Een gazon kan uiteraard ook ingezaaid worden, maar voor een snel én mooi resultaat kiezen de meeste mensen toch voor graszoden. Het is wel belangrijk dat je vantevoren bedenkt wat voor gazon je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld een gazon waar kinderen op ravotten? Dan kun je het beste kiezen voor speelgazon. Als je ervoor gekozen hebt om voor een groen gazon te gaan, dan is het onderhoud hierbij erg belangrijk! Zo moet je het gazon regelmatig bemesten en in het voorjaar adviseren wij je om de mossen en onkruid te verwijderen.

Wij verkopen onder andere de producten van deze merken:

Gardena    Talen tools      ecostyle | Huis & Tuin Hoogeveen         Velda    

 In ons tuincentrum in Hoogeveen vind je ook tal van gazon gerelateerde producten:

  • grasmaaiers
  • handmatige grasscharen
  • grasscharen op accu
  • grastrimmers
  • verticuteermachines
  • strooiwagens

Tuingereedschap

Uiteraard hoort bij tuinonderhoud ook een stukje tuingereedschap voor het groen en gezond houden van jouw tuin. Ook als je net een nieuw huis hebt gekocht, is tuingereedschap onmisbaar. Of er nu een pergola gebouwd wordt, een schutting gezet wordt of een vijver gegraven: wij hebben alles in huis. Je kunt bij ons langskomen voor vele soorten tuingereedschap, denk je eens aan:

  • schoffels
  • snoeischaren
  • grasmaaiers van diverse merken en dus verschillende prijsklasses. 

Gewasbescherming

Je kunt bij ons uiteraard ook terecht voor bestrijdingsmiddelen tegen mollen, muizen en groter ongedierte. Het is belangrijk om de juiste bestrijdingsmiddelen in huis te hebben, maar het is vooraf als eerste belangrijk om te kijken of alle planten wel op de juiste plaats staan. Een plant die al niet lekker groeit, staat vaak op een verkeerde plek. De grond kan bijvoorbeeld te droog of te nat zijn, maar ook de standplaats kan hiermee te maken hebben. Laat je daarom altijd goed adviseren over de verzorging en standplaats van jouw tuinplanten

Kom gezellig bij ons langs voor het totale assortiment tuinonderhoud! Tot snel in Hoogeveen.

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!