Bloempotten binnen

Bij Tuincentrum Huis en Tuin Hoogeveen vindt u verschillende soorten bloempotten voor binnen. Zowel verschillende in materiaal, merk, grootte en designs.

Materialen bloempotten binnen

Van de volgende materialen vindt u bloempotten voor binnen in ons assortiment:

 • Kunststof
  Het voordeel van kunststof bloempotten voor binnen is dat de potten van een lichtgewicht zijn. Daardoor kunt u deze potten makkelijk verplaatsen. Daarnaast is kunststof onbreekbaar, makkelijk schoon te maken met een beetje water en zeep en goed bestand tegen hoge temperaturen. Handig wanneer u bijvoorbeeld vloerverwarming heeft. Een kunststof bloempot geeft vaak een moderne uitstraling en is beschikbaar in ons tuincentrum in verschillende kleuren en formaten.
   
 • Clayfibre
  Clayfibre bloempotten voor binnen lijkt qua materiaal net op steen, maar is een mix van polyester en gemalen steen. Hierdoor hebben bloempotten van clayfibre een natuurlijk uiterlijk en zijn deze veel lichter in gewicht dan bloempotten van steen.
   
 • Keramiek
  Bloempotten van keramiek voor binnen zijn vaak geglazuurd en beschikbaar in vele kleuren(combinaties). Hierdoor hebben keramieken bloempotten voor binnen een mooi uiterlijk én zorgt ervoor dat ze stevig van stuk zijn.

Naast bloempotten in de bovenstaande materialen hebben wij ook vazen voor bloemen in verschillende materialen of decoratieve manden om bloemen of planten in te plaatsen. 

Merken bloempotten binnen

De volgende merken vindt u in ons assortiment bloempotten voor binnen: Elho, Ter Steege, Floran, MiCa decorations, Casa Vivante. 

bloempotten voor binnenbloempotten voor binnenbloempotten voor binnenbloempotten voor binnenbloempotten voor binnen

Het kiezen van bloempotten voor binnen

Maar hoe kiest u nu de juiste bloempot? Er zijn namelijk vele opties. Zowel qua kleuren, materialen, merken en vormen. Het is belangrijk om voor uzelf te bepalen wat voor een stijl u wilt creëren. Houdt u van eenvoud? Ga dan voor bloempotten in dezelfde stijl of materiaal. Wilt u graag een speels effect? Kies dan voor verschillende soorten bloempotten voor binnen. Bedenk ook in welke grootte u bloempotten wil, dat vergemakkelijkt ook de keuze. 

Vragen over onze bloempotten voor binnen?

Wanneer u vragen heeft over ons assortiment bloempotten voor binnen, kom dan vooral eens langs in ons tuincentrum in Hoogeveen waar we u graag adviseren. U kunt natuurlijk ook bellen. Kijk hier voor onze contactgegevens en openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten