Woonaccessoires Hoogeveen

Als u op zoek bent naar mooie woonaccessoires in Hoogeveen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! In ons gloednieuwe tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen hebben wij een ruim aanbod aan woonartikelen. Of u nu uw huis wilt decoreren met mooie woonaccessoires, of op zoek bent naar leuke cadeaus; op onze woonafdeling vindt u een hele hoop nieuwe accessoires!

Een kleine greep uit onze woonaccessoires collectie

Op het gebied van woonaccessoires vindt u bij ons onder andere:

  • Fotolijstjes
  • Spiegels
  • Beeldjes
  • Geurstokjes
  • Kapstokken
  • Bijzettafels

En nog veel meer! Het aanbod varieert van accessoires die uw huis net dat beetje extra geven, tot aan praktische artikelen zoals kapstokken, bijzettafels en deurmatten.

Leuke woonaccessoires cadeau geven

Hoe leuk is het om een mooie spreuk cadeau te geven (of krijgen)? Of een prachtige vaas, eventueel gevuld met bloemen. Ook kaarsen en bijpassende houders doen het altijd erg goed als cadeau. En zo zijn er nog vele andere opties te benoemen.

Andere woonartikelen in ons tuincentrum

Wij hebben ook diverse andere woonartikelen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan: kamerplanten, potterie en alles op het gebied van dierenverzorging. Uiteraard bent u ook voor de tuin en het buitenleven aan het goede adres in ons tuincentrum.

Tot ziens bij Huis & Tuin Hoogeveen!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum. Ook voor vragen en meer informatie kunt u bij ons terecht en we voorzien u graag van de nodige adviezen. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door een mail te sturen naar [email protected] of  door te bellen naar 0528 221976.