Winkels Hoogeveen

Bent u benieuwd welke winkels u allemaal kunt vinden in Hoogeveen? Onder andere ons tuincentrum is gevestigd in Hoogeveen. Dus als u een dagje wilt winkelen in de omgeving, op zoek bent naar een cadeau, of naar specifieke huis, tuin & dier producten; dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen

Ons tuincentrum is compleet vernieuwd en wij heten u graag van harte welkom! Of u nu op zoek bent aan inspiratie voor zowel het binnenleven als het buitenleven, of een cadeautje voor iedere gelegenheid: in ons tuincentrum vindt u het allemaal!

Het assortiment van onze winkel in Hoogeveen

Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Dierenbenodigdheden zoals: voer, speeltjes en voer- en drinkbakjes
  • Tuinartikelen zoals: beplanting, gereedschap, bestrating en tuinmeubelen
  • Woonaccessoires zoals: kamerplanten, potterie, kussens en kaarsen

Zoekt u een cadeau winkel in Hoogeveen?

Bent u op zoek naar een cadeau, voor welke gelegenheid dan ook? Dan bent u in ons tuincentrum aan het juiste adres! Wij verkopen verschillende leuke cadeaus voor zowel mannen en vrouwen. Van kamerplanten tot aan specifieke sfeer- en cadeauartikelen; u maakt gegarandeerd mensen blij!

Tot ziens bij Huis & Tuin Hoogeveen!

Wij zien u graag tegemoet in ons tuincentrum. Bij vragen helpen wij u graag en u kunt bij ons terecht voor diverse adviezen. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door contact op te nemen via de mail naar [email protected], of door te bellen naar 0528 221976. Graag tot ziens in ons vernieuwde tuincentrum in Hoogeveen!