Plantenbakken buiten Hoogeveen

Bent u op zoek naar plantenbakken voor buiten in Hoogeveen? Dan bent u bij Huis & Tuin Hoogeveen aan het juiste adres! Op onze potterie afdeling vindt u diverse soorten potten voor binnen en buiten!

Plantenbakken voor buiten: ontdek ons aanbod

Iedereen heeft een persoonlijke stijl op het gebied van huis en tuin. De een geeft de voorkeur aan grote rechten plantenbakken en de ander vindt een ronder model mooi. Ook zijn er verschillende materialen: strak en glad, of liever kunststof gekleurd? Het kan in ieder geval allemaal, zodat er voor iedere stijl een mooie plantenbak te vinden is!

De plant en pot combinatie

Naast de plantenbakken kunt u bij ons mooie tuinplanten uitkiezen. Wij hebben allerlei planten onderverdeeld in verschillende segmenten. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Éénjarigen
  • Kuipplanten
  • Schaduwplanten
  • Water- en moerasplanten

De keuze is volledig aan u om hier mooie combinaties naar wens mee te maken. Over de behoeften van de planten en de verzorging kunt u uw vragen bij ons stellen. Er zijn altijd medewerkers aanwezig die u hier alles over kunnen vertellen!

Meer dan alleen tuinartikelen

Naast planten, potten en andere tuinartikelen zoals meubels en gereedschap, kunt u bij ons ook terecht voor huis én dier! Wij hebben diverse woonartikelen en -accessoires en dierenbenodigdheden. Van dierenvoeding tot aan plantenvoeding; u vindt het allemaal bij Huis & Tuin Hoogeveen!

Bezoek Huis & Tuin Hoogeveen!

Wij zien u graag tegemoet in ons tuincentrum. U bent van harte welkom en we kunnen u indien nodig voorzien van adviezen en informatie. Graag tot ziens bij Huis & Tuin Hoogeveen! Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via de mail [email protected], of door te bellen naar 0528 221976.