Stralende Sundaville: Het perfecte cadeau voor elke bijzondere vrouw!

Stralende Sundaville: Het perfecte cadeau voor elke bijzondere vrouw!

Bij Huis & Tuin Hoogeveen geloven we in het vieren van speciale momenten met prachtige bloemen en planten. En wat is er nu specialer dan Moederdag? Om deze bijzondere dag te vieren, hebben we een onweerstaanbare aanbieding voor jullie: de adembenemende Sundaville! Welke moeder wordt immers niet blij van een groen geschenk? Onhoud dat we op Moederdag, aanstaande zondag 12 mei, álle belangrijke vrouwen eens goed in het zonnetje mogen zetten. Dat mag een vriendin, buurvrouw, zus of collega zijn! Een moederfiguur mag immers worden gevierd! Ontdek waar de Sundaville elke tuin naar een hoger niveau zal tillen...

De schoonheid van de Sundaville

De Sundaville, ook wel bekend als de Mandevilla, is een ware blikvanger in elke buitenruimte. Met zijn weelderige groene bladeren en opvallende bloemen voegt deze plant direct een vleugje kleur en levendigheid toe aan je tuin, terras of balkon. De Sundaville staat symbool voor liefde, warmte en schoonheid, waardoor het een perfect geschenk is voor een bijzondere vrouw in je leven. Of het nu je moeder, oma, partner of vriendin is, deze prachtige plant zal zeker een glimlach op haar gezicht toveren! De Sundaville voelt zich net zo thuis op de grond als langs een muur, schutting of pergola. Met zijn flexibele stengels en hechtende bladeren kan hij moeiteloos omhoog klimmen, waardoor hij een charmante verticale dimensie toevoegt aan elke tuin.

Klimplanten


 

Shop jouw Sundaville aanbieding bij Huis & Tuin Hoogeveen!

Verzorgingstips voor de Sundaville

Om optimaal van je Sundaville te genieten, is het belangrijk om hem goed te verzorgen. Hier zijn enkele handige tips:

  1. Licht en temperatuur: Plaats je Sundaville op een plek waar hij voldoende zonlicht krijgt, maar vermijd direct zonlicht in de heetste uren van de dag. De ideale temperatuur voor deze plant ligt tussen 18°C en 25°C.
  2. Water geven: Houd de grond licht vochtig, maar vermijd dat de wortels in het water staan. Geef regelmatig water, vooral tijdens de warmere maanden, maar voorkom dat de grond te drassig wordt.
  3. Voeding: Geef je Sundaville eens in de twee weken een beetje vloeibare plantenvoeding om zijn groei en bloei te stimuleren.
  4. Snoeien: Om de groei te bevorderen en de plant in vorm te houden, kun je af en toe dode of uitgebloeide takken weghalen.

Zo geef je je nieuwe tuinaanwinst een mooi leven!

Tuingereedschap


 

Moederdag aanbieding bij Huis & Tuin Hoogeveen

En nu komt het beste deel! Bij Huis & Tuin Hoogeveen hebben we een speciale aanbieding voor de Sundaville! Tot en met 16 mei 2024 kun je deze prachtige plant scoren voor slechts €12.95 in plaats van €15.95! Maar wees er snel bij, want OP=OP! Met zijn weelderige bloemen en donkergroene bladeren is de Sundaville niet zomaar een plant - het is een stukje paradijs dat je elke dag kunt ervaren. Het is een herinnering aan de schoonheid van de natuur en een bron van vreugde en inspiratie voor iedereen die het geluk heeft om ervan te genieten. Hij is er bovendien in allerlei verschillende kleuren! Dus waar wacht je nog op? Breng een beetje vreugde in huis met onze prachtige Sundaville en laat je huis of tuin stralen als nooit tevoren! Kom langs bij Huis & Tuin Hoogeveen en profiteer van onze speciale aanbieding.

Openingstijden & contact

Tags: