Dit zijn de woontrends van 2024!

Dit zijn de woontrends van 2024!

Het voorjaar komt meer en meer in zicht en dat betekent dat het tijd is om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Bij tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends, en voor 2024 hebben we drie opvallende stijlen voor je in petto die je huis omtoveren tot een waar trendparadijs. Of je nu van natuurlijke materialen houdt, wilt teruggaan naar de seventies, of een vleugje romantiek aan je woning wilt toevoegen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Ontdek samen met ons de waanzinnige woontrends van 2024!

1. Doe maar duurzaam: natuurlijke materialen

Duurzaamheid is niet langer een trend, maar een levensstijl. In 2024 gaan we voor natuurlijke materialen en brengen we de schoonheid van buiten naar binnen. Bij Huis & Tuin Hoogeveen vind je een uitgebreide collectie planten en woonaccessoires die perfect passen binnen deze trend. Een grote kamerplant in een rotan mand geeft je woonkamer een gevoel van natuurlijke rust. Voeg daar nog wat aardse kleuren en natuurlijke materialen (steen, linnen, hout en jute) aan toe, en je creëert een warme en rustgevende sfeer in huis. Onze experten staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte items die passen bij deze duurzame trend. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en maak van jouw huis een oase van natuurlijke rust.

Woonaccessoires


 

2. Back to the seventies: retro revival

Stap in een tijdmachine en ga terug naar de seventies met de opvallende retro invloeden van 2024. Bij deze trend draait alles om contrast, kleur en organische vormen. Tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen heeft de perfecte kamerplanten om je huis de juiste retro vibe te geven:

  • Pannenkoekenplant
  • Sanseveria
  • Paradijsvogelplant
  • Cactus

Combineer verschillende soorten planten in kleurrijke potten en creëer een levendige en speelse sfeer. Mix & match is het motto bij deze trend: van fluwelen kussens tot opvallende patronen op het behang, en van ronde vormen in je meubels tot geometrische prints aan de muur. Ook wij hebben een breed scala aan producten waarmee je een uniek retro gevoel aan je interieur geeft.

Huis & Tuin Hoogeveen zet de leukste woontrends van 2024 voor je op een rij!

3. Pretty pastel: romantiek in huis

Als tegenhanger van de drukte in de wereld om ons heen, omarmen we in 2024 de romantiek met de trend van pretty pastel. Laat je huis stralen met lichte en vrolijke kleuren zoals lila, roze en mint. Bij tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen hebben we prachtige kunstbloemen die je woning voorzien van een vleugje pastelkleurige romantiek. Zet ze in elegante vazen of verwerk ze in decoratieve arrangementen voor een blijvende lenteachtige sfeer. Creëer een harmonieus geheel door pastelkleurige accessoires toe te voegen aan je interieur. Of het nu gaat om zachte kussens, sierlijke kaarsenhouders of elegante beeldjes, bij ons vind je alles om je huis om te toveren tot een oase van rust en lieflijkheid.

Kunstbloemen


 

Shop de leukste woonstijlen bij Huis & Tuin Hoogeveen

Of je nu geïnspireerd bent door duurzaamheid, teruggaat naar de seventies of romantiek in huis wilt halen, bij tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen ben je aan het juiste adres. Onze uitgebreide collectie, deskundig advies en passie voor alles wat met wonen te maken heeft, maken ons de ideale partner voor elke woonfanaat. Breng leven in huis met de woontrends van 2024 en ontdek de mogelijkheden bij hét tuincentrum van Hoogeveen. Welkom in de wereld van stijlvol wonen!

Openingstijden & contact

Tags: