Een groen 2024: knallende kortingen!

Een groen 2024: knallende kortingen!

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent een frisse start, nieuwe doelen en... meer groen! Terwijl velen afscheid nemen van hun kerstboom en de feestelijke versieringen, nodigen wij je uit om het groen in huis te houden en zelfs uit te breiden met prachtige kamerplanten. Bij Huis & Tuin Hoogeveen hebben we niet alleen een uitgebreid aanbod aan groene vrienden, maar ook een aantal geweldige kortingsknallers die je niet wilt missen... Lees snel verder!

Dag kerstboom, hallo kamerplant!

Kerstbomen zijn geweldig tijdens de feestdagen, maar hebben uiteraard een beperkte levensduur. Na de festiviteiten worden ze vaak aan de straat gezet en verliezen ze snel hun glans. Daarom is het tijd voor iets blijvends, iets groens dat het hele jaar door kan stralen: kamerplanten! Kamerplanten brengen niet alleen een natuurlijk element naar je huis, maar ze hebben ook tal van andere voordelen. Ze zuiveren de lucht, verbeteren de concentratie en verhogen het algemene welzijn. Bovendien zijn ze er in allerlei soorten en maten, waardoor er voor iedereen wel een perfecte match te vinden is.

Kamerplanten

 

 

Bij Huis & Tuin Hoogeveen: gratis oppotservice en een overvloed aan keuze

Bij Huis & Tuin Hoogeveen begrijpen we de liefde voor groen. Daarom bieden wij niet alleen een uitgebreid assortiment aan kamerplanten in allerlei soorten en maten, maar voorzien we ze ook gratis van een nieuw thuis – perfect opgepot en klaar om je ruimte te verfraaien. Of je nu op zoek bent naar kleine vetplanten voor op je bureau of indrukwekkende grote exemplaren die de show stelen in je woonkamer, bij ons vind je voor elke smaak een passend stel kamerplanten.

Kortingsknallers die je niet wilt missen

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een aantal kortingsknallers om het groen in huis te halen zonder je portemonnee te plunderen. Bekijk onze speciale aanbiedingen:

  1. Ficus lyrata, 2 per pot (27 cm) 100-120 cm – van €76,99, voor €54,99
  2. Philodendron pedatum, op mosstok (27 cm) 120 cm – van €69,99, voor €49,99
  3. Homalomena rubescens Maggy (24 cm) 110 cm – van €39,99, voor €27,99
  4. Philodendron 'Xanadu' (271 cm) 75 cm – van €19,99, voor €14,99
  5. Pachira Aquatica, gevlochten stam (19 cm) 80 cm – van €24,99, voor €18,99
  6. Stelitzia Nicolai, (Air so Pure) 3 stekken per pot (24 cm) 130 cm – van €69,99, voor €49,99

Grijp deze kans om je huis om te toveren tot een groen paradijs en maak gebruik van deze geweldige aanbiedingen. Een groen begin van 2024 was nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar! Let op: deze actie loopt t/m 7 januari 2024.

Creëer je eigen groene oase met hulp van Huis & Tuin Hoogeveen

Of je nu een doorgewinterde plantenliefhebber bent of net begint met het vergroenen van je leefruimte, Huis & Tuin Hoogeveen staat klaar om je te inspireren. Ontdek de vele voordelen van kamerplanten en geef je huis een groene make-over die jarenlang meegaat. Breng een bezoek aan Huis & Tuin Hoogeveen en laat je verrassen door ons assortiment, de gratis oppotservice en de kortingsknallers. Begin het jaar groen en laat je huis stralen met de schoonheid van kamerplanten!

Tip! Doe mee aan onze winactie op Instagram & Facebook! Je maakt hierbij kans op een Huis & Tuin cadeaubon ter waarde van €100,-!

Openingstijden & contact

Tags: