Trendy kerst 2023: versier je kerstboom met kunstbloemen!

Trendy kerst 2023: versier je kerstboom met kunstbloemen!

Kerst staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om een kerstboom in huis te halen en je creativiteit de vrije loop te laten. Terwijl kersttradities hun glans behouden, is er één opvallende nieuwe trend die de kerst van 2023 zal domineren: het decoreren van je kerstboom met kunstbloemen! Vergeet de klassieke dennenappels en linten; dit jaar draait alles om de natuurlijke schoonheid en veelzijdigheid van kunstbloemen. Waarom zijn (kunst)kerstbomen en kunstbloemen zo'n geweldige match? Hoe kun je dit jaar je boom met bloemen versieren? Laten we duiken in deze opwindende kersttrend!

Kerst


 

Waarom (kunst)kerstbomen en kunstbloemen een geweldige match zijn

Kunstkerstbomen zijn al lang een populaire keuze voor de feestdagen, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Ze zijn duurzaam, herbruikbaar en ze zorgen voor een prachtige kerstsfeer zonder dat je je zorgen hoeft te maken over naalden die uitvallen. Wanneer je kunstbloemen aan deze kerstbomen toevoegt, creëer je een perfecte harmonie tussen natuurlijke en kunstmatige elementen. Hier zijn enkele redenen waarom ze zo goed samengaan:

  • Kunstbloemen zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan, net als kunstkerstbomen. Door deze twee samen te voegen, verminder je de behoefte aan jaarlijkse aankopen en verspilling.
  • Kunstbloemen zijn verkrijgbaar in een schijnbaar eindeloze variëteit aan kleuren en stijlen. Dit geeft je de vrijheid om je kerstboom aan te passen aan je persoonlijke smaak en kleurenschema.
  • In tegenstelling tot verse bloemen hebben kunstbloemen geen water of speciale verzorging nodig. Ze behouden hun frisse uitstraling gedurende het hele kerstseizoen.
  • Met kunstbloemen kun je je eigen unieke kerstboomstijl creëren. Van traditioneel tot boho-chic, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe ga je te werk bij het decoreren van je boom met bloemen?

Nu je begrijpt waarom kunstbloemen en kerstbomen zo goed samengaan, laten we eens kijken naar hoe je te werk gaat bij het decoreren van je boom met bloemen. Hier zijn enkele eenvoudige stappen om je op weg te helpen:

  1. Kies je thema: Beslis over een thema of kleurenschema voor je kerstboomdecoratie. Ga je voor klassiek rood en groen, een winterwonderland in wit en zilver, of iets totaal anders?
  2. Selecteer je kunstbloemen: Ontdek ons assortiment kunstbloemen van topmerken zoals Countryfield. Kies bloemen die passen bij je gekozen thema en zorg ervoor dat je verschillende soorten en maten hebt voor variatie.
  3. Bevestig de bloemen: Steek de bloemen simpelweg in de boom of bevestig de kunstbloemen stevig aan de takken van je kerstboom. Gebruik dunne draad of speciale ornamenthaken om ze op hun plaats te houden.
  4. Verdeel ze gelijkmatig: Verdeel de bloemen gelijkmatig over de hele boom om een gebalanceerde uitstraling te creëren. Mix grotere en kleinere bloemen voor een speels effect.
  5. Voeg accenten toe: Voeg extra ornamenten toe om je kerstboom te verfraaien en je kunstbloemen te laten stralen. Wil je ook licht in je kerstboom? Verdeel de kerstverlichting dan voordat je met de bloemen aan de slag gaat.
  6. Geniet van het resultaat: Stap achteruit en bewonder je prachtige, met bloemen versierde kerstboom. Het zal een echte blikvanger zijn tijdens de feestdagen.

Decoreer je kerstboom met kunstbloemen! | Huis & Tuin Hoogeveen

Huis & Tuin Hoogeveen is jouw bestemming voor kerst 2023

Bij Huis & Tuin Hoogeveen begrijpen we de waarde van tradities, maar we omarmen ook de nieuwste trends. Voor kerst 2023 ben je bij ons aan het juiste adres voor de mooiste kunstkerstbomen van topmerken zoals Triumph Tree en Black Box. En als het op kunstbloemen aankomt, hebben we het hele jaar door prachtige opties van merken zoals Countryfield. Elke seizoen brengen we nieuwe en inspirerende kunstbloemen in ons assortiment, zodat je je huis en tuin het hele jaar door kunt verfraaien. Deze kerst, geef je traditionele kerstboom een nieuwe twist door hem te decoreren met schitterende kunstbloemen. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een unieke en betoverende kerstsfeer. Bij Huis & Tuin Hoogeveen staan we voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van je kerstdromen.

Openingstijden & contact

Tags: