Ontdek de magie van Garden Girls struikheide

Ontdek de magie van Garden Girls struikheide

Garden Girls struikheide, ook bekend als Calluna vulgaris, zijn prachtige, winterharde planten die een vrolijke noot aan elke tuin toevoegen. Met hun opvallende kleuren en compacte groeiwijze zijn ze een absolute must-have voor iedereen die zijn tuin wil opfleuren. Deze kleine schoonheden bloeien van de nazomer tot het najaar, waardoor ze een echte ster zijn in het herfstseizoen. Als klap op de vuurpijl hebben we tot en met donderdag 19 oktober een onweerstaanbare deal voor jullie: 1 plant voor slechts €1,99, of pak meteen 3 exemplaren voor maar €3,99! Dat is een kans die je niet wilt missen... Bezoek dus snel ons tuincentrum in Hoogeveen!

Een kleurenexplosie in je tuin

Wat Garden Girls struikheide echt bijzonder maakt, is de verbazingwekkende variatie in kleuren die ze bieden. Deze planten hebben geen openstaande bloemen. In plaats daarvan blijven de knoppen gesloten om een uitzonderlijk lange periode van kleur te garanderen. De talrijke knoppen en kleurrijk blad komen in heldere, stralende kleuren. Ook bij Huis & Tuin Hoogeveen vind je deze betoverende plant in verschillende tinten, van feller dan fel roze tot rustgevend wit. Door meerdere kleuren te combineren, kun je een echte kleurenexplosie in je tuin creëren. 

Tuinplanten


 

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Een van de redenen waarom Garden Girls struikheide zo geliefd zijn bij tuinliefhebbers, is hun gemak in onderhoud. Deze planten gedijen goed in de volle zon of halfschaduw en zijn zeer geschikt voor borders en potten in allerlei soorten en maten. Ze hebben weinig water nodig, waardoor ze ideaal zijn voor degenen onder ons met een druk werk- of gezinsleven. Struikheide is ook een duurzame keuze, omdat ze winterhard zijn en jaar na jaar opnieuw bloeien. Dat betekent dat je seizoen na seizoen van hun prachtige kleurenpracht kunt genieten.

Tuininspiratie met Garden Girls struikheide

Hoe kun je deze betoverende Garden Girls struikheide het beste toevoegen aan je tuin? Hier zijn enkele creatieve ideeën om je op weg te helpen:

  • Struikheideborder: Creëer een levendige struikheideborder met verschillende kleuren Garden Girls. De combinatie van roze en wit zal je tuin omtoveren tot een sprookjesachtig tafereel.
  • Potten: Plant Garden Girls Struikheide in kleurrijke potten en bakken voor een vrolijke uitstraling op je terras of balkon.
  • Mix met andere planten: Combineer Garden Girls met andere herfstbloeiers zoals chrysanten en asters voor een weelderige herfsttuin.
  • Bijen en vlinders: Garden Girls Struikheide trekken bijen en vlinders aan, wat bijdraagt aan de biodiversiteit in je tuin.

Tuingereedschap


 

Maak je herfst compleet met Garden Girls

Garden Girls struikheide zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze voegen ook een vleugje magie toe aan je herfsttuin. Terwijl de bladeren beginnen te verkleuren en de dagen korter worden, stralen deze planten als nooit tevoren. Hun levendige kleuren en gemakkelijke verzorging maken ze de perfecte metgezel voor de herfsttuinier. Bij Huis & Tuin Hoogeveen zijn we er trots op om deze Garden Girls Struikheide met jullie te delen. En het wordt nog beter: tot en met donderdag 19 oktober kun je deze prachtige planten bij ons verkrijgen voor een prijs die je nergens anders zult vinden. Slechts €1,99 voor één exemplaar, of neem meteen drie voor maar €3,99. Zo kun je jouw herfsttuin in volle glorie laten stralen zonder je portemonnee te belasten. Zien we je snel in ons tuincentrum?

Openingstijden & contact

 

 

Tags: