Het perfecte moment voor kamerplanten

Het perfecte moment voor kamerplanten

September is aangebroken en terwijl we langzaam afscheid nemen van de zomer, opent zich een wereld van nieuwe mogelijkheden. Voor velen van ons betekent dit het einde van de vakantie en het hervatten van ons dagelijkse leven. Maar dit hoeft niet te betekenen dat we het vakantiegevoel volledig achter ons moeten laten. In tegendeel, dit is het perfecte moment om kamerplanten in huis te halen en dat gevoel van ontspanning en groen te behouden, terwijl we ons ook voorbereiden op de herfst en de terugkeer naar ons werkende bestaan.

Het vakantiegevoel verlengen

Eén van de voordelen van kamerplanten in huis hebben, is dat ze dat ontspannen vakantiegevoel langer kunnen vasthouden. Terwijl je tijdens je vakantie genoot van de natuurlijke schoonheid om je heen, kun je met kamerplanten een stukje van die natuur mee naar huis nemen. Planten, met hun weelderige groen en levendige kleuren, brengen een stukje van de buitenwereld naar binnen. Sommige planten, zoals palmbomen en varens, roepen zelfs specifiek een tropisch vakantiegevoel op.

Kamerplanten


 

Tip! Heeft je plantenoppas niet al te best voor je groene vrienden gezorgd? September is het perfecte moment om die dorre en bruine planten te vervangen door nieuwe, levendige exemplaren. Hiermee verfris je niet alleen je interieur, maar ook je gemoedstoestand.

Een groene start voor de herfst

De herfst staat voor de deur en dat betekent dat we weer meer tijd binnenshuis zullen doorbrengen. De dagen worden korter, de temperaturen dalen en het buitenleven verplaatst zich naar binnen. Dit is het ideale moment om je huis om te toveren tot een gezellige en groene oase. Kamerplanten brengen niet alleen een stukje natuur in huis, maar kunnen ook een warme en gastvrije sfeer creëren.

Bloempotten


 

De positieve effecten van de kamerplant

Terwijl we ons voorbereiden om weer aan het werk te gaan na de vakantie, kan het soms moeilijk zijn om de focus terug te vinden. Gelukkig kunnen kamerplanten ook hierbij van dienst zijn. Uit onderzoek blijkt dat het hebben van planten in je werkruimte de concentratie kan verbeteren en stress kan verminderen. Planten helpen de luchtkwaliteit te verbeteren door CO2 om te zetten in zuurstof. Dit zorgt voor een frissere en gezondere omgeving om in te werken. Voorbeeld zijn:

  1. Sansevieria (Slangenplant)
  2. Goudpalm
  3. Dracaena
  4. Lepelplant
  5. Krulvaren
  6. Aloe Vera
  7. Philodendron

Bovendien hebben studies aangetoond dat het verzorgen van planten, zelfs als het maar om een paar minuten per dag gaat, kan helpen om stress te verminderen en de aandacht te verbeteren.

Luchtzuiverende kamerplanten


 

Kamerplanten aanbieding bij Huis & Tuin Hoogeveen!

Onze speciale kamerplanten aanbieding

Om deze september nog specialer te maken, hebben we bij Huis & Tuin Hoogeveen een geweldige aanbieding voor jullie. Van vrijdag 8 t/m donderdag 14 september vieren we de Week van de Kamerplanten! Bij aankoop van elke 2e kamerplant krijg je de goedkoopste plant voor de helft van de prijs. Een geweldige kans om je huis te verrijken met groen en tegelijkertijd te profiteren van een aantrekkelijke korting. Kom bij ons langs en ontdek ons uitgebreide assortiment kamerplanten. Of je nu op zoek bent naar een exotische blikvanger of een bescheiden groene toevoeging aan je interieur, wij hebben de perfecte plant voor jou.

Openingstijden & contact


 

Aanbieding geldig van vrijdag 8 t/m donderdag 14 september, zolang de voorraad strekt. De korting wordt toegepast op de goedkoopste kamerplant in je winkelmandje. Deze aanbieding is niet te combineren met andere kortingen of acties.

Tags: