Ontdek de Lagerstroemia Indica 'Rhapsody in Pink'!

Ontdek de Lagerstroemia Indica 'Rhapsody in Pink'!

Bij Huis & Tuin Hoogeveen vind je altijd de meest prachtige en bijzondere vaste tuinplanten om jouw buitenruimte om te toveren tot een ware oase van groen en kleur. Deze week hebben we een onweerstaanbare aanbieding voor je: de Lagerstroemia Indica 'Rhapsody in Pink'. Deze betoverende tuinplant is t/m donderdag 10 augustus verkrijgbaar voor slechts €12,95 (oorspronkelijke prijs €18,99). Ontdek waarom deze schoonheid een must-have is voor elke tuinliefhebber!

Lang plezier van deze sprookjesachtige schoonheid

De Lagerstroemia Indica 'Rhapsody in Pink' is een sprookjesachtige struik die haar oorsprong vindt in Azië. Met haar weelderige bloemen in verschillende tinten roze en paars is deze tuinplant een betoverend gezicht. De bloemen verschijnen in grote trossen en zorgen voor een prachtige kleurenexplosie in jouw tuin, vooral tijdens de zomermaanden. Naarmate de bloemen vervagen, ontstaan er mooie bruine zaaddozen die de plant ook in het najaar sierwaarde geven. Wat deze tuinplant nog aantrekkelijker maakt, is haar langdurige bloeiperiode. Vanaf het vroege voorjaar tot de late herfst kun je genieten van de kleurrijke bloemenpracht van de Lagerstroemia Indica 'Rhapsody in Pink.' Het is een ware eyecatcher die jouw tuin gedurende het hele groeiseizoen tot leven brengt.

Tuinplanten


 

Lang genieten, zonder gedoe!

Deze schoonheid is niet alleen betoverend om te zien, maar ook gemakkelijk in onderhoud. De Lagerstroemia Indica 'Rhapsody in Pink' gedijt goed in de meeste bodemsoorten, zolang de grond goed doorlatend is. Plaats de vaste tuinplant op een zonnige locatie en geef haar regelmatig water tijdens droge periodes. Eenmaal goed gevestigd, is ze ook redelijk droogtetolerant. Daarnaast is deze tuinplant vrij resistent tegen ziekten en plagen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over lastige beestjes die jouw tuin verpesten. Met minimale inspanning kun je dus jarenlang van haar schoonheid genieten! Naast haar esthetische aantrekkingskracht is de Lagerstroemia Indica 'Rhapsody in Pink' ook een waardevolle aanwinst voor de biodiversiteit in jouw tuin. De nectarrijke bloemen trekken vlinders, bijen en andere nuttige insecten aan. Door deze tuinplant te omarmen, draag je bij aan het behoud van belangrijke bestuivers en help je de natuurlijke balans in stand te houden.

ONTDEK DE LAGERSTROEMIA INDICA 'RHAPSODY IN PINK'!

Tip! Je kunt deze bloeier als solitaire struik planten om als blikvanger te fungeren, maar ze doet het ook uitstekend in groepen. Bovendien kun je haar als haag gebruiken, waarbij ze zorgt voor privacy en tegelijkertijd een kleurrijke afscheiding vormt.

Shop de Lagerstroemia Indica met korting bij Huis & Tuin Hoogeveen

Met haar betoverende schoonheid, gemakkelijk onderhoud en positieve bijdrage aan de biodiversiteit is de Lagerstroemia Indica 'Rhapsody in Pink' een onmisbare aanvulling op elke tuin. Als je op zoek bent naar een tuinplant die jouw buitenruimte omtovert tot een kleurrijke en levendige oase, zoek dan niet verder. Profiteer van onze speciale aanbieding en koop deze prachtige tuinplant nu voor slechts €12,95! Wees er snel bij, want deze aanbieding wil je niet missen!

Openingstijden & contact