In de spotlight: Luxform solar tuinverlichting!

Montelimar Luxform solarlamp

Bij tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen zijn we altijd op zoek naar de nieuwste en meest inspirerende manieren om jouw huis en tuin te verfraaien. Vandaag willen we je graag voorstellen aan de enige echte ster van onze solar verlichtingscollectie: de verbluffende Montelimar tuinlamp van Luxform! Deze tuinpaal lamp is een waar stijlicoon: of je nu een klassieke of moderne tuin hebt, deze lamp past perfect bij elke omgeving. Door de sierlijke ringen die om de transparante cilinder zijn geplaatst en het zachte LED-licht, ontstaat er 's avonds een magische lichtgloed om de lamp heen. Het is alsof je een betoverd tuinfeestje viert zodra de Montelimar aangaat!

En het allerleukste? Van vrijdag 28 juli t/m donderdag 3 augustus 2023 is deze fonkelende solar lamp in de aanbieding! 1 voor €7,99, 3 voor €19,95!

Tuinverlichting solar: makkelijk & sfeervol

Krachtige prestaties gaan hand in hand met de schoonheid van de Montelimar. Met een lichtopbrengst van 5 lumen geeft deze lamp ruim voldoende licht om jouw tuin en/of balkon te verlichten. Het is alsof de sterren zelf naar beneden zijn gekomen om jouw buitenruimte te verlichten. Zet deze lamp strategisch neer langs het tuinpad, in een bloembed, of zelfs in een grote bloembak, en zie hoe jouw tuin tot leven komt met een onweerstaanbare sfeer! Met de Montelimar tuinlamp hoef je geen technisch genie te zijn om jouw buitenruimte te laten stralen.

Tuinverlichting
 

Milieuvriendelijk & duurzaam

De lamp wordt geleverd met een handige steker, waardoor je deze kinderlijk eenvoudig op diverse plekken kunt plaatsen. Geen gedoe met kabels en stopcontacten; gewoon neerzetten waar je maar wilt en genieten van de betoverende sfeer die de lamp creëert! Bij Huis & Tuin Hoogeveen zijn we dol op de prachtige Montelimar lamp, maar we houden ook van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. En daarom zijn we zo blij dat deze lamp op zonne-energie werkt! Solar verlichting is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Elke Montelimar lamp bevat een slim ontworpen zonnepaneel dat overdag zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij, zodat de lamp 's avonds kan schitteren zonder extra kosten.

Solar tuinverlichting van Luxform shop je bij tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen!

Haal het meeste uit jouw solar tuinverlichting

Wil je de Montelimar lamp laten stralen als nooit tevoren? Hier zijn enkele tips om het meeste uit jouw solar verlichting te halen:

  1. Plaats de lamp overdag op een zonnige plek, zodat het zonnepaneel optimaal kan laden. Hoe meer zonlicht de lamp absorbeert, hoe langer hij 's avonds jouw tuin zal verlichten!

  2. Zorg goed voor je tuin, want een goed onderhouden tuin verdient de beste verlichting. De Montelimar lamp zal jouw bloemen en planten in de schijnwerpers zetten en ze laten stralen als nooit tevoren.

  3. Durf te combineren met meerdere solar lampen. Zo creëer je een betoverende lichtsfeer die jouw tuin omtovert tot een magische plek.

Met de Montelimar solar tuinlamp van Luxform haal je niet alleen een prachtig stukje design in huis, maar ook een betrouwbare en milieuvriendelijke lichtbron voor jouw tuin en/of balkon. Laat je tuin stralen als nooit tevoren en geniet van gezellige avonden met vrienden en familie onder de betoverende gloed van de Montelimar!

Weekactie! Haal de Montelimar solar tuinlamp van Luxform bij Huis & Tuin Hoogeveen

Wacht niet langer en geef jouw tuin de liefde en aandacht die hij verdient. Met de Montelimar lamp ben je verzekerd van een tuin die sprankelt van blijdschap, sfeer en duurzaamheid! Ontdek het zelf en laat je betoveren door de zonnige pracht van de Montelimar solar tuinlamp van Huis & Tuin Hoogeveen! Nogmaals: van vrijdag 28 juli t/m donderdag 3 augustus 2023 is deze fonkelende solar lamp in de aanbieding! Scoor er 1 voor €7,99, of zelfs 3 voor €19,95!

Openingstijden & contact