Onze top 3 Valentijnsdag cadeaus

Aanstaande dinsdag 14 februari is het weer Valentijnsdag, dé dag om je (geheime) liefde te laten weten hoe belangrijk hij of zij voor jou is. Heb je een oogje op een collega, is die ene buurman toch wel heel erg knap of heb je de allerleukste man of vrouw al aan de haak geslagen? Een mooi geschenk zegt soms meer dan duizend woorden. Bij Huis & Tuin Hoogeveen vind je daarom allerlei originele cadeaus waarmee je het hart van jouw Valentine sowieso verovert! Ontdek onze top 3 leukste geschenken.

1. In geuren en kleuren

Heb je ons geurenassortiment van Ashleigh & Burwood al ontdekt? Het is een merk dat gespecialiseerd is in huisgeuren, waaronder sfeervolle geurverspreiders. Ashleigh & Burwood biedt een breed scala aan geurlampen en bijbehorende geuren, waaronder bloemige, frisse, houtachtige en kruidige aroma's. Een ontzettend romantisch cadeau, want geur is onbewust een echte sfeermaker. Jij wil tijdens een gezellig filmavondje of smakelijk diner toch ook worden verblijd door een heerlijke geur? Op onze sfeerafdeling vind je allerlei lampen en geuren, zodat je direct een mooi setje kan samenstellen. Onze medewerkers helpen je daar natuurlijk graag bij!

Woonaccessoires
 

2. For my honey

Liefde gaat door de maag, zo wordt altijd gezegd. Dat kan je komende Valentijnsdag nog eens goed laten blijken. Verras jouw honeybee met wat honey! We hebben heerlijke potjes verse honing van de lokale kweker. Je zal het verschil met de honing uit de supermarkt écht proeven. Het is een lekkere toevoeging aan de thee, de yoghurt of een lekker baksel. Zoek er een leuke kaart bij uit en je kleine gebaar heeft een groot effect. Zoet!

Valentijnsdag cadeautips!

3. Een groen geschenk

Een groen cadeau is een goed cadeau, zeggen wij altijd! Je geeft iets persoonlijks, want je kiest de plant uit die bij de persoon past. Vrolijk en energiek? Ga voor de Varen of Kentia palm die altijd met zijn blad leven in de brouwerij brengt. Op zoek naar een plant voor een rots in de branding? Ga dan voor een Dracaena, sterk op stam. Een verzorgend type krijgt een Monstera of Strelizia en voor een kleurrijk persoon wordt het natuurlijk een Bromelia! Dan is er uiteraard ook nog de Anthurium. Deze plant is door zijn kleurrijke bloem een echte hartendief. Kijk maar eens naar de vorm van zijn blad!

Kamerplanten
 

Tip! Wij potten je plant gratis voor je op. Kies dus direct een leuke bloempot uit om je cadeau compleet te maken. Wij helpen je graag bij het zoeken van een match.

Sfeer & cadeaus vind je bij Huis & Tuin Hoogeveen

Naast bovengenoemde geschenken, zijn er nog tal van andere grote en kleine cadeaus waarmee je een ander kan verblijden. Denk bijvoorbeeld aan een kussen om te kussen, een geweldige vaas met een aantal kunstbloemen of een mooi opgemaakt voorjaarstukje. Daar wordt iedereen vrolijk van! Kom langs bij Huis & Tuin Hoogeveen om jouw cadeautje te scoren. Wacht niet te lang… Dinsdag is het al zover!

Contact & openingstijden