Een vrolijke bo(e)l: bloembollen op pot!

Narcissen op pot koop je bij Huis & Tuin Hoogeveen!

Bij een recent bezoek aan Huis & Tuin Hoogeveen zullen ze je vast zijn opgevallen: de vrolijke bloembollen op pot! Ja echt, het voorjaar ligt op de loer en dat vieren we met allerlei fantastische bloeiers. Vooral met deze kou en regen kunnen we binnens- en buitenshuis wel wat vrolijkheid gebruiken. Die heerlijk ruikende en geweldig kleurrijke planten toveren zeker een glimlach op ieders gezicht. Het is daarom dat we onze bollen op pot eens goed in het zonnetje willen zitten.

Haal het voorjaar in huis

Nu we weer stapje voor stapje richting de lente gaan, is het wel zo leuk om een beetje van buiten naar binnen te halen. Heb je al eens aan onze bollen op pot gedacht? We hebben allerlei leuke soorten op voorraad:

  • narcissen 
  • hyacinten
  • krokussen
  • blauwe druifjes

Sommige bloeiers zitten in een plastic potje en moet je zelf nog van een leukere bloempot voorzien, terwijl andere bollen al in een prachtig arrangement zijn verwerkt. Denk eens aan mooie schaal of pot die je na de bloei weer voor andere plantjes kunt gebruiken. Het is ook het perfecte cadeau voor iemand in je omgeving die wel een lichtpuntje kan gebruiken. De bloembolletjes zijn het symbool voor een spreekwoord waar we allen vaak genoeg aan denken: 'na regen komt zonneschijn'.

Bloembollen en zaden


 

Mix & matchen met bollen

Zoals je wel in onze arrangementjes kunt zien, zijn wij gek op het mixen & matchen van allerlei bollen. Uiteraard kan je er ook zelf een vrolijk geheel van maken door verschillende potjes met bollen bij elkaar te zetten. Groeperen kun je leren, maar je kan ons natuurlijk ook aan het werk zetten. Maak eens gebruik van onze gratis oppotservice! Wij kunnen je helpen om de perfecte combinatie van planten en bollen te creëren. Wij potten ze op in de bloempot of schaal die jij kiest, of je er nu zelf één meebrengt of er één van ons aanschaft. Krijg je van een gratis kopje koffie én een aantal verzorgingstips. 

Binnen of buiten?

Wist je dat je deze bollen niet slechts in de tuin kunt te zetten? Je kunt ze ook binnen een mooi plekje geven. Zo geniet er stiekem nét wat meer van, want met deze buien en kou zal je niet heel veel in de tuin te vinden zijn. De bollen zullen dan natuurlijk wel iets sneller gaan uitlopen door de warmere temperatuur. Bloembollen op pot zijn buitenshuis echte krachtpatsers. Je kunt ze met een gerust hart in de tuin, op het terras of het balkon zetten, ook als er flink lage temperaturen zijn voorspeld. Dit komt omdat ze een soort ‘antivries’ in zich hebben. Je kunt ze prima buiten laten staan wanneer het een aantal graden vriest.

Bloempotten


 

Bloembollen op pot kopen bij Huis & Tuin Hoogeveen

Als je op zoek bent naar wat vrolijkheid voor in de tuin, ben je natuurlijk van harte welkom bij Huis & Tuin Hoogeveen. Het duurt ook niet lang meer voordat straks allerlei perkplanten op onze buitenafdeling staan te shinen. Onze deskundige medewerkers kunnen al je vragen over bollen beantwoorden. Vergeet straks ook niet vast wat zomerbollen in te slaan, zoals gladiolen of dahlia's. Als de winter ten einde loopt en het voorjaar op de deur klopt, kun je deze bollen in de grond of in een bloempot planten voor een bruisend zomerseizoen!

Openingstijden & contact