De leukste Sinterklaas cadeaus!

Ondanks dat ons tuincentrum al helemaal in hogere kerstferen is gehuld, is er ook zeker ruimte voor de broer van de kerstman: Sinterklaas! Omdat de lieve Sint het al druk zat heeft, willen wij van Huis & Tuin Hoogeveen jou als hulpsint natuurlijk een beetje helpen. Daarom zijn er ontzettend veel leuke (schoen)cadeaus bij ons te vinden. Kom langs om ze te ontdekken of laat je vast inspireren in dit blogartikel. Dit zijn onze 3 Sinterklaas cadeautips!

Tip 1: Anna’s collection LED ster

Een lichtpuntje is altijd een goed idee! Geef dit lichtobject cadeau aan iemand die jij een echte ster vindt. De LED ster kan zowel binnen als buiten een plekje krijgen, bijvoorbeeld aan de deur, voor het raam of op de muur. Het lichtobject is opgebouwd uit koperdraad, is dimbaar én voorzien van een timer. Omdat het LED verlichting op batterijen is, weet je zeker dat je de cadeau-ontvanger niet op onnodige kosten jaagt.

Kerstverlichting




Tip 2: Geurkaars van Spaas

Wie is er niet dol op geurkaarsen? Herbeleef het plezier van een warme zomervakantie of tover je huis om tot zoet winters kerstparadijs. Er zijn allerlei heerlijke geuren te ontdekken. De kaarsen van Spaas zijn er in meerdere formaten: van theelicht tot rustieke stompkaars. Kies voor een bijpassende kandelaar of waxinelichthouder om jouw cadeautje compleet te maken. We helpen je natuurlijk graag een mooi setje te vinden.

Sinterklaas cadeaus | Huis & Tuin Hoogeveen

Tip 3: een groen cadeau in pot

Een groen cadeau is een goed cadeau. Het is zoals je weet enorm trendy om je interieur om te toveren tot een heuse jungle met behulp van een aantal kamerplanten! We hebben allemaal behoefte aan een groene, relaxte woonruimte - zeker als het buiten guur, donker en koud is! Er is een keur aan opties voor elk niveau groene vingers, of het gebrek eraan… Ga je voor een hippe cactus of vetplant, de evergreen Monstera, kleurrijke Calathea of de exotische Strelitzia? Vergeet niet een bijpassende bloempot uit te zoeken! We potten het geheel gratis voor je op.

Kamerplanten
 

 

Bonustip: de kleine kerstboom

Ontdek de Picea Coninca! Deze kleine kerstboom is perfect voor iedereen die kerst dit jaar iets subtieler wil vieren. Wist je trouwens dat de mini kerstboom helemaal hip is? Je kan er immers alle kanten mee op. Zet er eentje in de keuken, de kinderkamer en op het balkon. Je kunt ze met weinig middelen al heel feestelijk aankleden; leuk als surprise! Kom langs om de Picea te scoren.

Sinterklaas cadeaus | Huis & Tuin Hoogeveen
 

Sinterklaas cadeaus van Huis & Tuin Hoogeveen

Vertel je vrienden en familie maar vast wat Sinterklaasliedjes te zingen; jij bent er als inval Goedheiligman helemaal klaar voor. Kom langs bij Huis & Tuin Hoogeveen om de leukste kleine cadeaus voor in de schoen te scoren. Ook hebben we zoals je kon lezen wat grotere cadeaus die op 5 december een regelrechte hit zullen zijn. Onze Pietjes helpen je graag bij de zoektocht naar het perfecte cadeau. Tot snel!

Openingstijden & contact