Deze kerstproof items móet je hebben!

De gezelligste dagen van het jaar komen eraan! Kan jij ook niet wachten tot je je huis en tuin helemaal kerstig in mag richten? Huis & Tuin Hoogeveen ook niet! Ons tuincentrum wordt momenteel veranderd in een winterwonderland vol knappe kerstitems. We laten je graag kennis maken met drie van onze favoriete items die je huis dit najaar op en top laten schitteren – in sommige gevallen letterlijk en figuurlijk!

Fonkelende kerstster: LED verlichting

Ondanks dat we nog de lichtpuntjes op de i moeten zeggen, is een groot gedeelte van ons kerstassortiment al wel te koop. Wat dacht je van deze leuke lampjes in de vorm van een kerstster, sneeuwvlokje of kerstboom? Deze bollampen van Anna’s Collection passen in je eigen bestaande lamp, maar zijn ook (zonder bol) compleet met houder te koop. De LED lampen zijn enorm decoratief en een echte eyecatcher voor in jouw kerstpaleis. Ze zijn ook een super sfeervol cadeau voor die ontzettend houdt van de kerstperiode. Ook te verkrijgen in uitvoering op batterij.

Anna's Collection verlichting | Huis & Tuin Hoogeveen

Kerst

 

 

Creatief met bloemen: hangend droogbloemen frame

Ben jij gek op alles wat met interieur te maken heeft? Dan vind je onze hangende deco frames met droogbloemen ook helemaal leuk. De platte hangers zijn voorzien van gaatjes waar je je eigen bloemetjes in kan doen. Zo kan je het frame helemaal afstemmen op het seizoen. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten. Hang er eentje aan de deur, voor het raam of tegen de muur. Super trendy en mega sfeervol! Uiteraard ben je ook voor de leukste droogbloemen bij Huis & Tuin aan het juiste adres.

Wonen

 

 

Sfeervol én praktisch: LED kaarsen

Vergeet ook niet ons assortiment Lumineo LED kaarsen te bekijken. Ze zijn tegenwoordig haast niet meer van echt te onderscheiden, onder andere vanwege de waxlaag die op de kaars zit. Je hoeft je bij dit soort kaarsen nooit meer druk te maken over de eventuele risico’s. Een kaars per ongeluk aanlaten terwijl je al op bed ligt of een wild huisdier dat je kaars maar wat interessant vindt zijn geen gevaren meer. Ze hebben enorm veel branduren én ze raken niet ‘op’. Ook zijn LED kaarsen gezonder: vij het branden van kaarsen wordt immers fijnstof uitgestoten en ook dat is nu dus verleden tijd. We hebben naast deze kaarsen nog veel meer leuke LED verlichting van Lumineo. Kom het ontdekken!

LED kaarsen Lumineo | Huis & Tuin Hoogeveen

Kom langs bij tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen

Vier de kerst met Huis & Tuin Hoogeveen! Kom nu al in hogere kerstsferen tijdens je bezoek aan onze winkel. Onze medewerkers staan klaar om je te koppelen aan het product van je dromen. Voor leuke Sinterklaas en kerstcadeaus ben je bij ons ook aan het juiste adres. Zien we je snel?

Openingstijden & contact