Toptip: shop een fleece hoodie!

Toptip: shop een fleece hoodie!

Heb je ze al gezien? We hebben heerlijke fleece hoodies binnengekregen! Zo’n fluffy trui is met dit grauwe weer geen overbodige luxe… Je kruipt er heerlijk in weg en wordt constant geknuffeld door de warme stof. Ze zijn er in allerlei kleuren. Ben je van het donkergroen, houd je van lichtroze of is een kek patroon meer iets voor jou? Kom langs en scoor je favoriet bij Huis & Tuin Hoogeveen. Wacht niet te lang, want ze vliegen de deur uit…

De warmte van een kussen of plaid

Een gezellig kussen of een zacht plaid zijn essentiële elementen wanneer je je woning herfstproof aan wilt kleden. De zachte materialen geven je interieur een knusse uitstraling, maar houden jou bovenal lekker warm op koude dagen. Nu we dit najaar wat bewuster met het verwarmen van ons huis om moeten gaan, is die warme aankleding nog een stukje belangrijker. Wie wordt er niet blij van avondje bankhangen onder een wollig plaid? Een kopje warme chocolademelk in de hand terwijl je heerlijk tegen de kussens aankruipt, maakt dit beeld helemaal compleet.

Kussens


 

Kruip heerlijk weg

De ontzettend populaire fleece hoodies van Unique Living zijn een soort van plaid en kussen in een 2.0 vorm. Het is namelijk een mix tussen een trui en een kleedje. Normaal kruip je ónder een kleed; nu kruip je er lekker ín! De oversized hoodies zijn ook nog eens voorzien van een capuchon. Zo creëer je pas écht een warm coconnetje. Thuiswerken op koude dagen was nog nooit zo comfortabel…

Woonaccessoires


 

Koop je Unique Living fleece hoodie bij Huis & Tuin Hoogeveen!

Zacht en comfortabel

De hoodie is gemaakt van polyester, waardoor deze heerlijk zacht en comfy aanvoelt. Omdat de trui lekker groot is, past iedereen ‘m: one size fits all! Dit maakt ook dat de hoodie een perfect cadeautje is voor een vriendin, de buurman of een collega. Ook heeft de trui nog een buidelzakje, ideaal voor de afstandsbediening of een zak kruidnoten.

Koop jouw fleece hoodie van Unique Living bij Huis & Tuin Hoogeveen

We hebben fleece hoodies in verschillende kleuren: van een blauwe knapperd tot een lekkere panterprint. Kies bijvoorbeeld voor een matching set voor jou en je vriendin of koop er gewoon lekker twee om af te kunnen wisselen. We kunnen je namelijk nu al garanderen dat er iemand in huis rondloopt die jouw fleece trui maar al te graag in zal pikken… Sla dus snel je slag en bezoek Huis & Tuin Hoogeveen vandaag nog! Tijdelijk zijn de hoodies in de aanbieding van €22,99 voor maar €19,99.

Contact & openingstijden