Lunchen Hoogeveen

Bent u op zoek naar een leuke plek om te lunchen in Hoogeveen? Kom dan langs in het restaurant van ons tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen! Uw tuincentrumbezoek wordt meteen een leuk en ontspannen uitje, als u in ons restaurant komt genieten van een hapje en een drankje.

Lunchen of koffie met taart bij Huis & Tuin Hoogeveen?

Of u nu zin heeft in een lunch, of in een kopje koffie of thee; u bent van harte welkom in ons restaurant. Wij hebben ook verschillende lekkernijen zoals gebak en taart waarmee uw bezoek een echt feestje wordt!

Lunchroom Hoogeveen

Onze lunchroom is gevestigd in ons compleet vernieuwde tuincentrum in Hoogeveen. Wilt u reserveren omdat u met een groep komt? Dan kunt u altijd even bellen, zodat wij de reservering voor u regelen. Wij hebben in ons restaurant wisselende aanbiedingen, die u ook op onze website kunt bekijken.

Lunchen tijdens het winkelen?

Bent u druk bezig met het shoppen van huis en tuinartikelen? Dan heeft u wel een lekkere lunch verdiend! Kom daarom nieuwe inspiratie doen of huis en tuin-benodigdheden bij ons kopen, dan kunt u ondertussen even bijkomen in ons restaurant.

Ons assortiment

Naast het restaurant, vindt u bij ons diverse artikelen voor huis, tuin en dier. Zo kunt u denken aan tuinmeubelen, beplanting, gazon, bestrating en woonaccessoires. Ook dierenverzorging zoals voer en speeltjes zijn ruimschoots vertegenwoordigd.

Tot ziens bij Huis & Tuin Hoogeveen!

U bent van harte welkom in ons vernieuwde tuincentrum in Hoogeveen. Voor reserveringen bij onze lunchroom kunt u bellen naar 0528 221976. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dan kunt u ook een mailtje sturen naar: [email protected]. Tot ziens bij Huis & Tuin Hoogeveen!