Dierenwinkel Hoogeveen

Als u op zoek bent naar een dierenwinkel in Hoogeveen, dan bent u bij Huis & Tuin Hoogeveen aan het juiste adres. In ons tuincentrum vindt u alles op het gebied van huis, tuin en dier. Met ons uitgebreide dierenassortiment doen wij niet onder voor een dierenwinkel. Van benodigdheden tot aan accessoires; u vindt het allemaal bij Huis & Tuin Hoogeveen!

Alles voor uw huisdieren bij Huis & Tuin Hoogeveen

Voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen hebben wij een volledig aanbod. Heeft u vragen over de geschiktheid van bepaalde producten? Dan kunt u altijd met uw vragen bij ons terecht. Er loopt altijd iemand rond op onze dierenafdeling om u daar alles over te vertellen!

Ons dierenwinkel assortiment

Voor verschillende huisdieren kunt u al uw benodigdheden bij ons kopen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Voer
  • Speeltjes
  • Kussens
  • Stro
  • Drink- en voederbakjes

En meer aanverwante artikelen! Naast de nodige basis verzorging voor uw huisdier vindt u ook leuke extra’s voor vermaak en extra verwennerij. Zo kunt u uw huisdier precies geven wat het nodig heeft! De keuze voor voer of andere artikelen kan wel eens lastig zijn. Daarom is er altijd een medewerker aanwezig op de afdeling om u hierbij te adviseren.

Tot ziens bij tuincentrum en dierenwinkel Huis & Tuin Hoogeveen

We zien u graag in ons vernieuwde tuincentrum voor al uw huis, tuin en dieren artikelen! Voor vragen en adviezen kunt u ook bij ons terecht. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan! U kunt een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 0528 221976.