Cactus kopen Elim

Wilt u een cactus kopen in Elim? Dat kan bij Huis & Tuin Hoogeveen, nabij Elim! Cactussen zijn in ieder interieur een speelse en leuke toevoeging, die weinig verzorging vereist. Op onze kamerplanten afdeling vindt u diverse cactussen en vetplanten, in vele soorten en maten! Denk aan kleine cactusjes voor op de salontafel, tot aan grotere cactussen om neer te zetten in een lege hoek.

Hoe verzorg je de cactus?

Om te overleven in droge tijden slaan cactussen en vetplanten vocht op in hun bladeren, stengels en wortels. Een warme plek in de vensterbank is dus geen probleem voor deze planten, hoewel ze wel gevoelig zijn voor verbranding achter glas. In de groeiperiode is matig water voldoende, zo 1 keer per week. Verder hechten cactussen grote waarde aan speciale cactusgrond. In de winterperiode staat de groei stil en is eens in de 2 weken water geven voldoende.

Andere kamerplanten uit ons assortiment

Naast cactussen en vetplanten vindt u bij ons ook onder andere:

  • Arrangementen
  • Groene kamerplanten
  • Bloeiende kamerplanten

En mooie potterie waar u diverse combinaties mee kunt maken! Als u vragen heeft over de specifieke behoeften van een bepaalde plant, dan adviseren wij u hier graag over. Kleine cactussen en vetplanten zijn ook erg leuk om cadeau te geven op een mooie schaal bijvoorbeeld! Verder zijn er veel leuke variaties te maken die uw huis een geheel andere uitstraling geven!

Bezoek ons tuincentrum in Hoogeveen!

U bent van harte welkom in ons vernieuwde tuincentrum in Hoogeveen, voor meer informatie, adviezen en een zeer divers en inspirerend aanbod! Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen via de mail ([email protected]) of telefoon (0528 221976).