Tuincentrum nabij Emmen

Een tuincentrum nabij Emmen met een zeer ruim assortiment? Dat is Huis en Tuin Hoogeveen! Dankzij een groot assortiment en persoonlijk advies is het tuincentrum de ideale keuze voor een tuincentrum bij jou in de buurt. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en onze vakmensen zijn specialisten in kamerplanten, dus voor al jouw groen in huis zit je goed bij ons. Het tuincentrum nabij Emmen is zeven dagen per week geopend, dus graag tot snel! 

 

 

 

Tuincentrum nabij Emmen

Kom langs bij Huis en Tuin Hoogeveen, in de buurt van Emmen voor een volledig assortiment, en een gezellig dagje uit. Je kunt bij ons komen winkelen, inspiratie opdoen en genieten van een heerlijke koffie en lekkernij. Onze medewerkers zijn bovendien gericht op goede service en klantvriendelijk. Je kunt gebruik maken van onze gratis oppot service, waarbij onze zeer ervaren vakmensen jouw nieuwe planten kunnen potten. Daarnaast kunnen zij je helpen bij het uitzoeken van de perfecte plant voor jouw woning of tuin in Emmen en je voorzien van de beste verzorgingstips voor de planten. Huis en Tuin Hoogeveen heeft alles voor huis, tuin en dier!

 

Tuinartikelen en woondecoratie Emmen

Bij Huis en Tuin Hoogeveen verkopen wij enkel artikelen van de beste merken in de tuinbranche. Daarnaast zijn wij behalve een tuincentrum ook een dierenwinkel en woonwinkel, ons assortiment is zeer uitgebreid! Ben je op zoek naar uitstekende producten voor jouw huis, tuin of huisdier? Huis en Tuin Hoogeveen, goed te bereiken vanuit Emmen, is zeven dagen per week geopend dus kom vooral een keer langs om ons uitgebreide assortiment te bekijken. In het tuincentrum vind je de beste producten, waaronder:

 

Huis en Tuin Hoogeveen: Tuincentrum nabij Emmen

Bij Huis en Tuin Hoogeveen ben je zeven dagen per week van harte welkom. Dankzij onze centrale ligging in Hoogeveen zijn wij goed te bereiken vanuit onder andere Zuidwolde, Emmen, Meppel en Assen. Ben je dus op zoek naar een goed tuincentrum in de buurt van Emmen? Kom gezellig een dagje langs, laat je inspireren door ons assortiment en kies uit ons uitgebreide aanbod. We zien je graag snel bij Huis en Tuin Hoogeveen, tuincentrum nabij Emmen!

Routebeschrijving