Parasols & schaduwdoeken

Ook parasols en schaduwdoeken zijn te verkrijgen in de meest uiteenlopende kleuren en materialen. De juiste parasol geeft niet alleen schaduw, maar kan ook bescherming geven bij een onverwachtse zomerse regenbui. Kom langs in ons tuincentrum en laat u door ons adviseren over welke parasol het meest geschikt is voor uw tuin.

Ontdek de prachtige Nestling schaduwdoeken

Wil je een hoogstaand en trendy merk om uw schaduw te creëren? Dan is Nesling het merk voor u! Nesling staat voor het creëren van de meeste schaduw die er tegelijkertijd mooi uitziet. Trendy en functioneel dus! De Nestling schaduwdoeken zijn niet alleen handig om voor schaduw te zorgen, maar gaan ook nog eens enorm lang mee dankzij het stevige materiaal. Met Nesling schaduwdoeken geef je jouw tuin een mooie uitstraling! 

Vele soorten parasols bij Huis en Tuin Hoogeveen

Ons assortiment parasols is erg breed en uiteraard van top kwaliteit. Je vindt er kleine parasols voor de kleine tuinen of balkons en grote parasols voor mensen met meer ruimte om zich heen. Er is voor ieder wat wils! Wil je natuurlijke tinten zoals een grijze, taupe,  witte of zwarte parasol? Of ga je liever voor een eyecatcher en kies je voor een rode, blauwe of groene parasol? De keuze ligt volledig bij jou. Ons assortiment bestaat uit o.a de volgende parasols:

  • zweefparasol
  • aluminium parasols
  • ronde parasol
  • vierkante parasol

parasols en schaduwdoeken zijn te verkrijgen in de meest uiteenlopende kleuren en materialen.

Ook je parasol moet je goed onderhouden

Niet alleen de tuinplanten en loungesets verdienen het om onderhouden te worden, parasols en schaduwdoeken hebben dit namelijk ook nodig! Tenminste, als je lang van je parasols wilt genieten natuurlijk. Daarvoor is het belangrijk dat je jouw parasol zo min mogelijk in aanmerking laat komen met regen of andere vormen van neerslag. Uiteraard zijn veel materialen hier bestand tegen, maar het kan nooit kwaad om hier aan mee te helpen. Koop bijvoorbeeld altijd een parasolhoes voor optimale bescherming.