Parasols & schaduwdoeken

Een parasol is onmisbaar wanneer je optimaal van je tuin wilt genieten. Een parasol is immers een praktische én prachtige toevoeging aan je tuin. Naast afkoeling en bescherming tilt een parasol je tuin ook naar een knusser en sfeervoller niveau. Bezoek tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen om de beste parasols en schaduwdoeken voor jouw tuin uit te zoeken. Ook voor advies ben je van harte welkom.

Een parasol biedt comfort

Wil je een goed boek lezen of gezellig borrelen in de tuin, maar stijgt het kwik aanzienlijk? Dan is een schaduwdoek of parasol dé oplossing. Je wilt immers niet zwetend wegbranden in de volle zon. Comfort is het codewoord wanneer het op zomerse dagen in de tuin aankomt. In ons tuincentrum in het Hoge Noorden verkopen wij daarom parasols in allerlei kleuren. Ben je op zoek naar een ronde parasol, een vierkante parasol of misschien wel een rechthoekige parasol die perfect boven de eettafel past? Kom dan langs om ons aanbod te bekijken. Met een goede parasolvoet zorg je ervoor dat de parasol niet wegwaait of omvalt.

Tuinmeubels


 

Welke kleur parasol is het beste tegen de zon?

De juiste parasol geeft niet alleen schaduw, maar ook bescherming tegen een onverwachtse zomerse regenbui. Maar wat is nou 'de juiste' parasol? Omdat ze in allerlei tinten te verkrijgen zijn, is het belangrijk dat je je smaak laat meetellen. Echter is het praktische gedeelte ook interessant. Welke kleur parasol geeft je bijvoorbeeld de beste bescherming tegen de zon? Over het antwoord kunnen we kort zijn: zwart is de beste keuze als het je puur om de zonbescherming te doen is. Het goede nieuws is dat zwart niet alleen overal bij past, maar dat zwarte parasols je ook beter kunnen laten afkoelen en beschermen tegen harde UV-stralen dan welke andere kleur dan ook. Zwarte materialen absorberen meer zonnewarmte dan witte omdat ze meer lichtenergie op kunnen nemen.

Parasol of schaduwdoek kopen | Huis & Tuin Hoogeveen

Ontdek de prachtige Nesling schaduwdoeken

Wil je een hoogstaand en trendy product om schaduw op het terras te creëren? Nesling het merk voor jou! De Nesling schaduwdoeken zorgen niet alleen op een stijlvolle wijze voor de nodige schaduw, maar gaan ook nog eens enorm lang mee dankzij het stevige materiaal. Je hangt het doek eenvoudig op aan het huis, de schutting of een pergolapaal met de handige haken. Weghalen tijdens het winterseizoen is tevens zo gepiept. Met Nesling schaduwdoeken geef je jouw tuin een mooie uitstraling! 

Nesling


 

Vele soorten parasols bij Huis en Tuin Hoogeveen

Ons assortiment parasols is erg breed en uiteraard van topkwaliteit. Je vindt er kleine parasols voor de kleine tuinen of balkons en grote parasols voor mensen met een flink tuinoppervlak. Er is voor ieder wat wils! Ben je van de natuurlijke tinten en kies je voor een grijze, taupe, witte of zwarte parasol? Of ga je liever voor een eyecatcher en kies je voor een rode, blauwe of groene parasol? De keuze ligt volledig bij jou. Ons assortiment bestaat onder andere uit de volgende parasols:

  • zweefparasol
  • aluminium parasol
  • ronde parasol
  • vierkante parasol

Ook je parasol moet je goed onderhouden

Niet alleen je tuinplanten en tuinmeubels verdienen het om goed onderhouden te worden; parasols en schaduwdoeken hebben dit onderhoud natuurlijk ook nodig als je lang van je nieuwe aanwinst wilt genieten. Daarvoor is het belangrijk dat je jouw parasol zo min mogelijk in aanraking laat komen met regen of andere vormen van neerslag. Uiteraard zijn veel materialen hier tegen bestand, maar het zal de kwaliteit van je product in ieder geval niet ten goede komen. Koop bijvoorbeeld altijd een parasolhoes voor optimale bescherming. 

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen: openingstijden & contact