Hortensia kopen in Emmen

Een Hortensia in jouw tuin in Emmen planten? Deze mooie heesters zijn in overvloed te vinden bij Huis en Tuin Hoogeveen. Deze populaire plant is niet alleen leuk om naar te kijken, het is ook een toevoeging aan de biodiversiteit in jouw tuin. Net als de meeste heesters is de Hortensia erg veelzijdig in wat je ermee kunt, zo is het een goede opvulling voor jouw perk maar kan deze ook als haag worden ingezet. Bij Huis en Tuin Hoogeveen, in de buurt van Emmen, verkopen wij prachtige Hortensia stekken!

Hortensia nabij Emmen

Ben je op zoek naar een mooie Hortensia, of Hydrangea, in de buurt van Emmen? Doordat deze plant zeer populair is in Nederlandse tuinen bestaan er diverse Hortensia soorten, waarvan de Hydrangea Paniculata misschien wel de bekendste is. Bij Huis en Tuin Hoogeveen kun je diverse varianten van de Hortensia kopen. Je kunt bij ons ook terecht voor een Hortensia en pot waar je deze in kunt planten. Kom langs bij Huis en Tuin Hoogeveen, het tuincentrum is centraal gelegen en daardoor goed bereikbaar vanuit onder andere:

  • Hoogeveen;
  • Zuidwolde;
  • Emmen;
  • Meppel;
  • Assen. 

Hortensia advies Emmen

Wanneer je bij ons tuincentrum nabij Emmen een Hortensia koopt, geven onze ervaren medewerkers je graag verzorgingstips mee. Bijvoorbeeld over snoeien Hortensia en Hortensia verplanten. Vraag je jezelf af: Wanneer Hortensia snoeien? Over het algemeen kun je een Hortensia snoeien het best in april doen. Toch is iedere Hortensia anders, dus onze medewerkers geven jou hier graag persoonlijk advies voor. In het tuincentrum werken echte vakmensen, die bovendien specialist zijn op het gebied van tuin- en kamerplanten. Bij ons tuincentrum in de buurt van Emmen staat service en klantvriendelijkheid voorop, dus wees niet bang om onze medewerkers om hulp te vragen. 

Hortensia Emmen bij Huis en Tuin Hoogeveen

Voor prachtige Hortensia’s voor in de tuin of een Hortensia in pot ben je zeven dagen per week van harte welkom bij Huis en Tuin Hoogeveen. In ons tuincentrum nabij Emmen beschikken wij over een zeer uitgebreid assortiment, waar je veel inspiratie uit kunt halen. Voor een Hortensia in de buurt van Emmen zien we je graag snel bij Huis en Tuin Hoogeveen!