Hortensia kopen in Emmen

Een Hortensia in uw tuin in Emmen planten? Deze mooie heesters zijn in overvloed te vinden bij Huis en Tuin Hoogeveen. Deze populaire plant is niet alleen leuk om naar te kijken, het is ook een toevoeging aan de biodiversiteit in uw tuin. Net als de meeste heesters is de Hortensia erg veelzijdig in wat u ermee kunt, zo is het een goede opvulling voor uw perk maar kan deze ook als haag worden ingezet. Bij Huis en Tuin Hoogeveen, in de buurt van Emmen, verkopen wij prachtige Hortensia stekken!

 

Hortensia nabij Emmen

Bent u op zoek naar een mooie Hortensia, of Hydrangea, in de buurt van Emmen? Doordat deze plant zeer populair is in Nederlandse tuinen bestaan er diverse Hortensia soorten, waarvan de Hydrangea Paniculata misschien wel de bekendste is. Bij Huis en Tuin Hoogeveen kunt u diverse varianten van de Hortensia kopen. U kunt bij ons ook terecht voor een Hortensia en pot waar u deze in kunt planten. Kom langs bij Huis en Tuin Hoogeveen, het tuincentrum is centraal gelegen en daardoor goed bereikbaar vanuit onder andere:

  • Hoogeveen;
  • Zuidwolde;
  • Emmen;
  • Meppel;
  • Assen. 

 

Hortensia advies Emmen

Wanneer u bij ons tuincentrum nabij Emmen een Hortensia koopt, geven onze ervaren medewerkers u graag verzorgingstips mee. Bijvoorbeeld over snoeien van de Hortensia en het verplanten ervan. Vraagt u zichzelf af: Wanneer moet ik de Hortensia snoeien? Over het algemeen kunt u een Hortensia het best snoeien in april. Toch is iedere Hortensia anders, dus onze medewerkers geven u hier graag persoonlijk advies voor. In het tuincentrum werken echte vakmensen, die bovendien specialist zijn op het gebied van tuin- en kamerplanten. Bij ons tuincentrum in de buurt van Emmen staat service en klantvriendelijkheid voorop, dus wees niet bang om onze medewerkers om hulp te vragen. 

 

Hortensia Emmen bij Huis en Tuin Hoogeveen

Voor prachtige Hortensia's voor in uw tuin of een Hortensia in pot bent u zeven dagen per week van harte welkom bij Huis en Tuin Hoogeveen. In ons tuincentrum nabij Emmen beschikken wij over een zeer uitgebreid assortiment, waar u veel inspiratie uit kunt halen. Voor een Hortensia in de buurt van Emmen zien we u graag snel bij Huis en Tuin Hoogeveen!

Routebeschrijving