Arrangementen

Door de grote keuze in mooie schalen van glas, keramiek, kunststof maar ook manden maken wij plantenstukjes of bloemstukjes voor vrijwel iedereen! Je kunt gezellig langskomen om planten uit te zoeken zodat wij in Hoogeveen een mooi arrangement kunnen samenstellen voor jou. Daarnaast kunnen wij jou ook nog van advies dienen want niet iedere plant past qua verzorging en uiterlijk bij de andere plant. Daarnaast is het erg belangrijk om rekening te houden met de persoon in kwestie want er zijn mensen die veel verstand hebben van planten en er zijn mensen die geen groene vingers hebben. Daar past bijvoorbeeld een makkelijke kamerplant zoals een vetplant bij.

Bloeiende kamerplanten



 

Vetplanten in jouw bloemstuk

En ook met vetplanten zijn leuke bloemstukjes te maken, denk maar eens aan bijvoorbeeld een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes. Het voordeel van een plantenbak is dat er altijd plantjes verwisseld kunnen worden waardoor er regelmatig een ander beeld wordt geschept.

Arrangement samenstellen

Bij het samenstellen van een mooi arrangement of bloemstuk helpen onze experts op het gebied hiervan jou natuurlijk met liefde. Zo worden al onze planten met uiterste zorg uitgekozen en samengesteld door onze specialisten. Ze luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en helpen je daarnaast bij het maken van een bloemen arrangement. Veelgebruikte bloemen / planten in een arrangement zijn bijvoorbeeld de volgende planten:

Bloemen- en plantenarrangement kopen | Huis & Tuin Hoogeveen✓ Vetplanten
✓ Groene planten
✓ Bloeiende planten
✓ Cactus

Arrangement of bloemstukje kopen

Bovendien is een bloemstuk erg leuk om als een cadeau te geven aan iemand en staat het over het algemeen nét wat langer dan bijvoorbeeld een boeket. Indien jij specifieke wensen heeft kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op om jouw wensen door te spreken en de mogelijkheden af te stemmen. 

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten