Barbecue accessoire

BBQ accessoires volop verkrijgbaar bij ons in Hoogeveen. Het is heerlijk om in de zomer met familie en vrienden in de tuin te genieten van een zelf gegrild stukje vlees. Of misschien een aardappel, stokbroodjes of champignons: de culinaire mogelijkheden op de barbecue zijn eindeloos. Maak het barbecueën voor uzelf plezieriger met de juiste barbecue accessoires. Zoekt u een handige vleestang of een visgrill, het juiste bovenrooster of wilt u advies over speciale schoonmaakmiddelen? In ons tuincentrum in Hoogeveen vindt u een ruim aanbod aan allerlei barbecue accessoires van diverse merken. Woont u in Hoogeveen of omgeving en steekt u binnenkort de barbecue aan? Kom langs en bekijk onze handige barbecue accessoires voor gemak, onderhoud en hygiene. 

Plan route

BBQ accessoires kopen in Hoogeveen

De welbekende barbecue accessoires: ze zijn er in alle soorten en maten voor de meest uiteenlopende doelen. Denk aan spatels, tangen, vorken, prikkers, brikettenstarters, vleesklemmen en nog veel meer BBQ toebehoren. Uiteraard begint een geslaagde barbecue bij een kwalitatief goede barbecue van bijvoorbeeld Weber. Vaak kunt u kiezen uit een gasbarbecue, houtskool barbecue of een elektrische barbecue. De keuze is geheel aan u! Daarna is het belangrijk om te kijken naar welke typen BBQ accessoires u allemaal nodig heeft. Wij vertellen u vandaag wat meer over:

  • BBQ tang
  • BBQ thermometer
  • BBQ borstel

barbecue accessoires kopen: thermometer

BBQ tang voor handigheid op de barbecue

Een barbecue tang is onmisbaar bij een barbecue en als u het écht goed wilt doen, dan heeft u twee tangen nodig. Eentje voor de etenswaren en een tang om de (brandende) kolen te verplaatsen en goed te leggen. Een barbecue tang is ideaal als u uw hete vlees, vis of groenten van de barbecue wilt pakken. U kunt denken aan een RVS of stalen tang als u bijvoorbeeld de kolen wilt herschikken. In ons tuincentrum in Hoogeveen vindt u diverse barbecue tangen en spateltangen. Kies nu ook uw tang en steek die barbecue maar aan!

BBQ thermometer kopen

De tweede échte must-have is de BBQ thermometer, want hiermee kunt u controleren of uw vlees of vis gaar is. Zeker bij een grote steak of een hele kip kan dit erg handig zijn. Als we het dan hebben over een kernthermometer voor de BBQ zijn er enorm veel verschillende vormen, maten en prijsklassen. U kunt kiezen voor een eenvoudige pen gaan die u zo nu en dan in het vlees steekt, of voor een kernthermometer met een probe aan een draad. Doordat het vlees op de barbecue moeilijker te reguleren is, kan een BBQ thermometer / vleesthermometer erg handig zijn! Laat u eens inspireren in ons tuincentrum in Hoogeveen. 

BBQ accessoires kopen - spatel

BBQ schoonmaken met een borstel

Naast de eerste twee BBQ benodigdheden, is een BBQ borstel onmisbaar bij de schoonmaak van de barbecue. Sommige mensen vinden dit een erg vervelend klusje maar alles wat u nodig heeft is een BBQ schoonmaakborstel en wat olijfolie. Uw barbecue rooster goed schoonmaken lukt het beste als de BBQ heet is, dus doe dit gelijk als u net klaar bent met barbecueën. Heeft u even geen eten op het rooster liggen? Dan raden wij u aan om even aan de slag te gaan met de BBQ borstel: dit zorgt er voor dat uw andere gerechten beter tot hun recht komen en dat het schoonmaken een nog makkelijker klusje wordt! Kom gezellig het aanbod bekijken in ons tuincentrum! Ook voor tuinmeubelen, tuinplanten, loungesets en parasols hoeft u niet verder te zoeken.

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues