Gasbarbecue

Een gasbarbecue is erg gemakkelijk in gebruik. U hoeft alleen een gasfles aan te sluiten en enkele minuten na het ontsteken is deze barbecue gebruiksklaar in uw tuin. U kunt de temperatuur goed reguleren door de knop verder of minder ver open te draaien. Een bijkomend voordeel is dat de gasbarbecue goedkoper is in gebruik dan bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue. Kom naar ons tuincentrum voor uitgebreid advies om een BBQ te kopen.

Kom langs

BBQ op gas kopen in Hoogeveen

Barbecueën op gas is een hele fijne manier van barbecueën als u snel en gemakkelijk uw BBQ klaar wilt hebben staan. Een gasbarbecue is én blijft erg populair bij ons tuincentrum in Hoogeveen en dat is ook eigenlijk heel logisch: dit type grill heeft namelijk als voordeel dat uw erg snel en veilig kunt barbecueën. Maar ook het schoonmaken van uw barbecue op gas gaat gemakkelijker dan bijvoorbeeld bij een houtskoolbarbecue. U kunt het beste eerst de etensresten van het rooster verwijderen om vervolgens de deksel van de barbecue te sluiten. Zet dan uw gasbarbecue op de hoogste stand voor ongeveer 20 minuutjes en u kunt heel gemakkelijk de verbrande etensresten verwijderen. 

Gasbarbecue in Hoogeveen kopen

De beste gasbarbecue voor u

Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine gasbarbecue: u gaat gegarandeerd een mooie barbecue vinden in ons tuincentrum. Vooral als u geen zin heeft om met houtskolen en aanmaakblokjes aan de slag te gaan, is de gasbarbecue ideaal voor u. Heeft u besloten om lastminute een barbecue te geven? Dan is een gasbarbecue een mooie aanvulling: dit type barbecue is namelijk enorm snel warm waardoor u direct kunt barbecueën. U stelt de juiste temperatuur in en u kunt met 2 minuten aan de slag voor uw gasten. 

Direct grillen op uw gasbarbecue

Vaak heeft een gasbarbecue meerdere branders die apart van elkaar te regelen zijn. Dit houdt in dat u zelf deze branders hoger of lager kunt zetten, maar ook kunt u de branders uitlaten. In tegenstelling tot een houtskoolbarbecue of elektrische barbecue, heeft de gasbarbecue dus meer bereidingsmogelijkheden. Wilt u direct gaan grillen? Dan kunt u het beste alle branders gebruiken om het vlees boven het vuur te roosteren. Zet simpelweg de hoofdbranders in de barbecue op volle toeren aan, sluit het deksel en zorg vervolgens voor de juiste temperatuur. Hier wordt het vlees dan dichtgeschroeid en krijgt het vlees een lekker krokant korstje. Smullen maar!

Welk soort gas gebruik ik voor mijn gas BBQ?

Een gasbarbecue is ideaal voor veel mensen, maar wat voor soort gas kunt u eigenlijk gebruiken in een gasbarbecue? Wij helpen u graag verder. U kunt namelijk twee soorten gas gebruiken:

  • Propaangas 
  • Butaangas

U kunt zowel butaangas als propaangas gebruiken voor het aansteken van uw barbecue op gas. Maar welk soort gas past nu het beste bij uw barbecue? Wij adviseren over het algemeen het volgende: butaangas kunt u heel goed gebruiken bij het aansteken van uw gasbarbecue, maar let op! Butaangas kunt u niet gebruiken onder de -0,5 graden. Zo zit een winterbarbecue er niet in met butaangas. Om in de winter te barbecueën, kunt u beter propaangas gebruiken. Dit type gas is namelijk bruikbaar tot temperaturen van -40 graden. Kom naar ons tuincentrum in Hoogeveen en kies voor het gemak van een gasbarbecue of ga voor een gehele buitenkeuken

propaangas of butaangas

BBQ accessoires kopen voor uw favoriete gasbarbecue

U kunt uiteraard bij ons tuincentrum ook terecht voor verschillende barbecue accessoires die uw barbecue hélemaal compleet maken. Barbecuegereedschap kan namelijk goed van pas komen om vlees en vis te draaien op de barbecue. Daarom verkopen wij verschillende accessoires zoals: tangen, spatels, kookgerei en barbecuereiniging. 

Aanbieding van gasbarbecue

In ons tuincentrum in Hoogeveen hebben wij veelal gasbarbecues in de aanbieding zodat u een goedkope gasbarbecue van top kwaliteit kunt bemachtigen. U kunt het beste onze folder en website in de gaten houden zodat u kunt genieten van een top aanbieding. Ook voor tuinmeubelen, tuinhuizen, tuingereedschap en tuinplanten bent u bij ons tuincentrum aan het juiste adres. Zien we u ook snel?

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues