Buitenkeuken

De buitenkeuken wordt steeds populairder in Nederland. Er is eigenlijk ook niets leuker om in de zonnige zomer buiten het eten klaar te kunnen maken. Er bestaan twee soorten buitenkeukens: de vaste en de verplaatsbare buitenkeuken. Daarbij heeft u ook de keuze uit gas, houtskool en elektrisch. Welke voor u het beste is, hangt van verschillende factoren af: hoeveel ruimte heeft u in de tuin en voor hoeveel mensen moet er gekookt worden? Wilt u alleen met mooi weer koken of is een overdekte buitenkeuken een beter idee? En hoe vaak wilt u buiten koken? Welke keuze u ook maakt, bij ons kunt terecht voor advies en informatie.

Op zoek naar een functionele buitenkeuken? 

Bent u een echte keukenliefhebber? En wilt u niet alleen maar binnen in de keuken staan? Dan is de buitenkeuken de perfecte keuze voor u. U kunt hier namelijk op grillen, bakken, braden en noem het maar op! Koken wordt niet alleen leuker, maar ook nog eens een stuk makkelijker.

Maar wat betekent een buitenkeuken nu eigenlijk?

Simpelweg gezegd is een buitenkeuken een plek in de tuin waar eten bereid kan worden. Net zoals in de keuken binnenshuis, is er vaak een aanrechtblad, spoelbak en waterkraan aanwezig. De buitenkeuken verschilt van een barbecue vaak in de grootte en volledigheid. 

Voordelen van een buitenkeuken

Ga lekker buiten koken

Van een moderne buitenkeuken tot een klassieke barbecue: het zijn enorm handige tuin attributen om zomers klaar te hebben staan. Wilt u een buitenkeuken met zijtafel? Zijbrander? Of toch eentje met wielen? Het is er allemaal voor u! Met buitenkeukens heeft u 100% controle over de temperatuur. Een buitenkeuken kan werken op o.a gas of met infrarood branders. Voor de echte barbecue gebruikers is werken met gas ideaal. En qua smaak doet een buitenkeuken niet onder voor een houtskool barbecue

Voordelen van een buitenkeuken

  1. Het grootste voordeel van een buitenkeuken is dat u bijna uw volledige keuken buiten heeft staan. 
  2. Daarnaast heeft u geen last van rook en damp binnenshuis. 
  3. Een buitenkeuken is nét wat gezelliger en meer ontspannen dan een barbecue dankzij de ruimte.

Graag tot ziens in ons tuincentrum in Hoogeveen voor buitenkeukens, barbecues en barbecue accessoires.

Tot snel bij Huis & Tuin Hoogeveen!


 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues