Barbecues

Wat is er nu lekkerder dan op een zwoele zomerse avondte genieten van vlees, vis of groente dat rechtstreeks van de barbecue komt? Maak van je tuin een heerlijk vakantieoord met de beste barbecue! Barbecues, buitenkeukens en alle bijbehorende accessoires vind je bij Huis & Tuin Hoogeveen. Met een barbecue weet je zeker dat familie, vrienden of buren graag een vorkje mee komen prikken. Geef een zomers barbecuefeestje of verras de buurt met een wonderlijke winterbarbecue. Er is altijd reden om de barbecue aan te steken! Kom voor ons complete assortiment barbecues naar ons tuincentrum in Hoogeveen en laat je door onze vakkundige medewerkers adviseren welke barbecue het beste bij jouw smaak past. Ga je voor een houtskoolbarbecue, gasbarbecue of elektrische barbecue van Weber of Barbecook? Het kan allemaal!

Barbecues kopen | Huis & Tuin HoogeveenBarbecook barbecue kopen

Maak van je tuin een tweede woonkamer, inclusief fijne zithoek en een beauty van een buitenkeuken. Met een barbecue zet jij het hele jaar door de lekkerste gerechten op tafel. Heb je al eens van het kwaliteitsmerk Barbecook gehoord? Dit Belgische merk wil mensen samenbrengen en verbinden tijdens het grillen. Een lekkere maaltijd is immers iets waar iedereen gelukkig van wordt. Het assortiment van Barbecook is groot en veelzijdig: van grote gasbarbecues tot handzame tafelbarbecues. Sinds 1985 heeft het merk als missie om  barbecueën leuker, handiger en makkelijker maken. Daarnaast zijn de bbq's ook nog eens in een aantrekkelijk jasje gestoken. Kom langs bij Huis & Tuin Hoogeveen om de barbecues en barbecue-accessoires van dit veelzijdige merk te bekijken.

Weber barbecue kopen

Veruit de populairste barbecue onder de barbecues: de Weber bbq. Hier liggen de wortels van de huidige barbecuecultuur. Gezellig met elkaar barbecueën, eten en genieten maar. Heerlijk! De vier types van Weber bieden voor iedere barbecuetype en uiteraard voor elk budget de juiste oplossing: briketten, gas, elektrisch of tafelbbq's. Ontdek de barbecues bij tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen! Psst... wij hebben ook vaak Weber aanbiedingen! Houd onze website en folder in de gaten en mis nooit een aanbieding!

Tuintip: buiten koken
Houtskoolbarbecue kopenBarbecues kopen | Huis & Tuin Hoogeveen

Er valt nogal wat te kiezen op het gebied van barbecues. Ga je voor houtskool, gas of elektrisch? De houtskoolbarbecue is misschien wel de meest populaire variant. Ze zijn vaak handzaam en geven je eten die rokerige geur waar het velen juist om te doen is. Met de brikettenbarbecue of kogelbarbecue is het enorm simpel, eenvoudig én comfortabel barbecueën. Bij ons tuincentrum in Hoogeveen vind je alles op het gebied van barbecues. Wij hebben alle barbecuebenodigdheden die je nodig hebt om een heerlijk avondje te genieten!

Gasbarbecues kopen

Barbecueën met gas is de laatste paar jaren erg populair en is ook nog eens dé methode van de professionals. Het is daarnaast een zeer veilige manier van barbecueën. Met één druk op de knop kun je met jouw gasbarbecue direct aan de slag, waarbij je met de eenvoudig regelbare temperatuur naar hartenlust kunt variëren tijdens het barbecueën. Daarnaast is een gasbarbecue makkelijk schoon te maken en kan je vaak met grotere groepen eten. Gasbarbecues zijn immers vaak een stukje groter dan een houtskoolbarbecue. Een ander verschil is de rook: bij een gasbarbecue zullen je buren geen last hebben van de rook die over de schutting waait.

Tip: Voor een complete ervaring is het leuk om een aantal kruiden- en groenteplantjes in de buurt van jouw buitenkeuken te zetten. Je kunt deze plantjes absoluut gebruiken wanneer je heerlijk aan het kokkerellen bent!

Barbecues kopen | Huis & Tuin HoogeveenElektrische barbecue

Barbecueën met één van onze elektrische barbecues is veilig, schoon én ongecompliceerd. Het doordachte en functionele productdesign wordt gecombineerd met een groot vermogen waardoor je de typische barbecuesmaak niet hoeft te missen. Een elektrische bbq betekent optimaal genieten van jouw vlees met de lekkerste smaak! Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact!

Barbecue kopen in Hoogeveen

Begint jouw buik ook zo te rommelen? Bekijk ook eens onze buitenkeukens en andere barbecue-accessoires! Woon je nabij Zuidwolde, Echten, Slagharen of Meppel? Kom dan langs ons gezellige tuincentrum in Hoogeveen. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers matchen je graag aan het juiste product.

Bekijk gasbarbecues