Barbecue

Wat is er nu lekkerder dan, op een mooie en warme zomerse avond, heerlijk buiten het eten te bereiden? Barbecues, buitenkeukens en alle bijbehorende accessoires hebben wij ook in ons tuincentrum. Zo weet u zeker dat u tijdens die mooie avonden kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Kom voor ons complete assortiment barbecues naar ons tuincentrum in Hoogeveen en laat u adviseren welke barbecue het beste bij u past. Een houtskoolbarbecue, gasbarbecue of elektrische barbecue, het kan allemaal! Wij vertellen u vandaag wat meer over de volgende populaire barbecues:

  • Weber barbecue
  • Houtskool barbecue
  • Gas barbecue
  • Elektrische barbecue

Weber barbecue

Veruit de populairste barbecue onder de barbecues: de Weber bbq. Hier liggen de wortels van de huidige barbecuecultuur. Heerlijk toch.. gezellig met elkaar barbecueën, eten en genieten maar. De vier types van Weber bieden voor iedere barbecuetype en uiteraard voor elk budget de juiste oplossing: briketten, gas, elektrisch of kleine bbq's. Ontdek de barbecues bij tuincentrum Huis & Tuin Hoogeveen! Psst.. wij hebben ook vaak Weber aanbiedingen! Houd onze website in de gaten en mis nooit een aanbieding!

Houtskool barbecue kopen

Een barbecue met houtskool kopen is iets wat velen mensen tegen de zomer aan gaan doen. Maar wist u dat wij ook hele mooie winterbarbecues hebben? Laat u inspireren! De briketten barbecue is enorm simpel, eenvoudig én comfortabel barbecueën. Een houtskool barbecue is erg makkelijk om te gebruiken en u krijgt hierdoor de echte barbecue smaak aan uw vlees. Bij ons tuincentrum in Hoogeveen vindt u alles op het gebied van barbecues. Wij hebben alle bbq benodigdheden die u nodig heeft om een heerlijk avondje te genieten!

Barbecues kopen

Gasbarbecues

Barbecueën met gas is de laatste paar jaren erg populair en is ook nog eens dé methode van de professionals en een zeer veilige manier van barbecueën. Met één druk op de knop kunt u met uw gasbarbecue direct aan de slag gaan, waarbij u met de traploos regelbare temperatuur naar hartenlust kunt variëren tijdens het barbecueën. 

Elektrische barbecue

Barbecueën met een van onze elektrische barbecues is veilig, schoon én ongecompliceerd. Het doordachte en functionele productdesign wordt gecombineerd met een groot vermogen waardoor u de typische barbecuesmaak niet hoeft te missen. Een elektrische bbq betekent optimaal genieten van uw vlees met de lekkerste smaak!

BBQ kopen

Bekijk ook eens onze buitenkeukens en andere barbecue accessoires! Dus woont u nabij Zuidwolde, Echten, Slagharen of Meppel? Kom dan langs ons gezellige tuincentrum. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk gasbarbecues